American Truck Simulator PC

Európa után az Egyesült Államokban róhatjuk az országutakat.

American Truck Simulator - jövő héten Montanába utazunk

A vérbeli kamionsofőrök régóta várják már az American Truck Simulator következő expanzióját. A megjelenés már tényleg csak egy karnyújtásnyira van, de addig is csekkoljátok le a launch trailert!

American Truck Simulator - Montana sem marad ki

Az American Truck Simulator nagy úthálózatába újabb és újabb államok csatlakoznak be, amelyek között hamarosan Montanát is köszönthetjük. Egy csokorra való képen vehetjük szemügyre, mivel készül az SCS Software.

American Truck Simulator - irány Wyoming!

Eljött az ideje, hogy visszaüljünk a kedvenc kamionunk volánja mögé, hiszen vár ránk a Sziklás-hegység. Megjelent az American Truck Simulator legújabb kiegészítője, amely elénk tárja Wyoming állam vidékeit.

American Truck Simulator - irány Texas!

Amíg Európában az Ibériai-félsziget és Oroszország felé veszik az irányt a kamionosok, addig az Atlanti-óceán túlsó felén Wyoming és Texas lesz a tizennyolc kerekűek új úti célja.

American Truck Simulator - nyújtsuk ki a lábunkat!

Néha nem kell más, csak egy hatalmas 18 kerekű, meg a végtelen országút. Jókora frissítést kapott az American Truck Simulator: az 1.37-es update teljesen átdolgozott hangokkal és körbesétálható garázzsal csábítja vissza a sofőröket.

American Truck Simulator - jövő héttől irány Utah!

Az SCS Software egy meglehetősen hangulatos, vadonatúj előzetes társaságában jelentette be, hogy pár nap múlva elrajtol a kamionos játék legújabb kiegészítője, mely a cowboyok és bölények államába repíti el az önjelölt kamionosokat.

American Truck Simulator - vár a kietlen Utah

Ismét egy újabb állammal bővül az American Truck Simulator térképe. Kalifornia, Nevada, Washington, Arizona, Oregon és Új-Mexikó mellé hetedikként csatlakozik a barátságtalan sivatagokkal tarkított Utah állam.

American Truck Simulator - irány Washington állam

Újabb kiegészítővel bővül az American Truck Simulator, mely során a gyönyörű fenyvesekkel tarkított Washington államba látogathatunk el, és amelynek köszönhetően teljesen bejárhatóvá válik a játékban a legendás Route 101.

American Truck Simulator teszt

Európa után újra az Egyesült Államok nyugati partját, Kaliforniát és Nevadát kamionozhatjuk körbe a SCS Sofware szimulátorában. Vajon mennyivel másabb a tengerentúlon fuvarozni, mint az öreg kontinensen?

Tölthető az American Truck Simulator demója

Ingyenes demóverzió érkezett a nemrég megjelent American Truck Simulatorhoz, melyet a Steamről lehet letölteni. A kipróbálható változatban sok a korlátozás, de legalább megnézhetjük, milyen is a játék.