Csökken az Overwatch ára

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 27.
  • Akció
Legalábbis PC-n. A mai naptól kezdve a Blizzard boltjában drasztikusan csökkentették a játék árát, szóval, ha már régóta a játék beszerzésén gondolkodtál, csak visszatartott a magas árcédula, akkor most itt az idő.

Hogy pontosan mekkora árcsökkenésről beszélhetünk? Az Overwatch alapkiszerelése a korábbi 39,99 dolláros ár helyett mostantól 19,99 dollárért érhető el, míg a Legendary Edition a korábbiakhoz képest szintén 20 dollárral olcsóbban, vagyis 39,99 dollárért szerezhető be a Blizzard boltjában.

A Legendary Edition egyébként többnyire legendary és epic skineket tartalmaz, illetve néhány bónuszhangot, falfestést, illetve a World of Warcraft, a Heroes of the Storm, a Diablo III és a Hearthstone játékokhoz is megnyit néhány kiegészítőt.Ezek egyébként csak vizuális adalélok, semmi olyat nem hoznak, ami alapból befolyásolná a játékmenetet.

A konzolos verziókat egyelőre nem érinti az árcsökkenés, a Legendary Edition egységesen 59,99 dollárért vásárolható meg. Az érdeklődőknek egyébként mostanában számos újdonsággal szolgál az Overwatch, február 14-ig ugyanis a disznó évét ünnepelhetjük a játékban a kínai történelem ihlette skinekkel és a visszatérő Capture the Flag játékmóddal.

12.
Aanash
Akkoriban tetszett a videók alapján, kb fél éve akciósan meg is vettem.
Talán egy hetet bírtam vele, aztán szépen vissza mentem a Paladins-hoz.
Azt valahogy jobban élveztem.
11.
leviske
#8: Hát, azért a ranked részét a játéknak semmiképp sem kezdeném védeni. Support és tank main játékosoknak soloQ-ban(!!!) esélye sincs Master közelébe jutni. Ez pedig valószínűleg pont annak (is) köszönhető, hogy nincs role alapú queue.

Maga a top500 rangsor meg már rég arról szól, hogy ki tudja jobban kihasználni az aktuális balance problémákat. Szóval az ottlétnek már egy ideje nem sok köze van a "jó/rossz játékos" mivolthoz, csak a monotonitástűréshez. Ezért is repcsiztek belőle olyan briliáns játékosok, mint Joomla, vagy Wraxu.
10.
GamerBagoly
#2: Semmi köze hozzá, nem emiatt csökken a játékosok száma. Amiatt is csökken, amit írt Chrysh (nem csak Dio rajongók voltak felháborodva, sokan totál hátat fordítottak a Blizznek és nem játszanak semmilyen Blizzes játékkal), meg Európában leginkább amiatt, mert erre a régióra a Blizz magasról tesz.
El kell fogadni, hogy ma már egy ilyen típusú multiplayer játék csak akkor fog működni, hogyha foglalkoznak az esport részével, ehhez viszont a játékkészítők támogatása is kell. A Blizz meg esport szinten nem nagyon támogatja Európát, sok kritika is éri emiatt őket, hogy egy európai játékos csak abban reménykedhet, hogy valamelyik NA csapat felfigyel rá valami csoda folytán. Az OWben meg hosszú távon más nem motivál, a ládafarmolgatás nem annyira izgalmas egy idő után.
9.
Chrysh
#2: Ez teljesen irreleváns szerintem, inkább a Blizzconos "Do you guys have phones?" durrantás miatt vannak kicsit beszarva, amely kijelentés közvetetten hathat a többi játékosbázisra.
8.
SLi
#2: amúgy bejött nekik, elképesztően sokan vannak a játékban aki követi a közösségi dolgokat jókat "derülhet".
Csak egy példa hogy számonkérték a Blizzardon hogy ha annyira "inclusive"cég mint aminek hirdeti magát akkor a miért van hogy a rossz játékosok nem tudnak top 500 meg master szintre eljutni, viccnek tűnik de sajnos nem az.
6.
crytek
LOL amikor Humblen 3É-ért lehetett hozzájutni a havi bundle jóvoltából. Bár ilyen fos annyiért se kellett szerencsére elvitték jóáron
5.
CSOI
#2: Én speciel annyira nem követem az Overwacot, hogy még, ez a dolog is elkerült... pedig általában szembe szoktak jönni az ilyen bullshitek YT-n...
4.
Batman
Ideje átváltani free to play-re, hogy megérje. Semmi event, semmi különlegesség, két éve abból élnek amit csináltak.
3.
szinkron
ingyen sem tölteném ezzel az időmet
2.
Nyarlako
Na mi van, nem jött be a nagy woke propaganda és rohantak az lgqbt npc-k egymást taposva megvenni hanem még veszítettek is játékosokat?
1.
Slik
az arral egyutt csokkent a jatekosok szama
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...