Csökken az Overwatch ára

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 27.
  • Akció
Link másolása
Legalábbis PC-n. A mai naptól kezdve a Blizzard boltjában drasztikusan csökkentették a játék árát, szóval, ha már régóta a játék beszerzésén gondolkodtál, csak visszatartott a magas árcédula, akkor most itt az idő.

Hogy pontosan mekkora árcsökkenésről beszélhetünk? Az Overwatch alapkiszerelése a korábbi 39,99 dolláros ár helyett mostantól 19,99 dollárért érhető el, míg a Legendary Edition a korábbiakhoz képest szintén 20 dollárral olcsóbban, vagyis 39,99 dollárért szerezhető be a Blizzard boltjában.

A Legendary Edition egyébként többnyire legendary és epic skineket tartalmaz, illetve néhány bónuszhangot, falfestést, illetve a World of Warcraft, a Heroes of the Storm, a Diablo III és a Hearthstone játékokhoz is megnyit néhány kiegészítőt.Ezek egyébként csak vizuális adalélok, semmi olyat nem hoznak, ami alapból befolyásolná a játékmenetet.

A konzolos verziókat egyelőre nem érinti az árcsökkenés, a Legendary Edition egységesen 59,99 dollárért vásárolható meg. Az érdeklődőknek egyébként mostanában számos újdonsággal szolgál az Overwatch, február 14-ig ugyanis a disznó évét ünnepelhetjük a játékban a kínai történelem ihlette skinekkel és a visszatérő Capture the Flag játékmóddal.

12.
12.
Aanash
Akkoriban tetszett a videók alapján, kb fél éve akciósan meg is vettem.
Talán egy hetet bírtam vele, aztán szépen vissza mentem a Paladins-hoz.
Azt valahogy jobban élveztem.
11.
11.
leviske
#8: Hát, azért a ranked részét a játéknak semmiképp sem kezdeném védeni. Support és tank main játékosoknak soloQ-ban(!!!) esélye sincs Master közelébe jutni. Ez pedig valószínűleg pont annak (is) köszönhető, hogy nincs role alapú queue.

Maga a top500 rangsor meg már rég arról szól, hogy ki tudja jobban kihasználni az aktuális balance problémákat. Szóval az ottlétnek már egy ideje nem sok köze van a "jó/rossz játékos" mivolthoz, csak a monotonitástűréshez. Ezért is repcsiztek belőle olyan briliáns játékosok, mint Joomla, vagy Wraxu.
6.
6.
crytek
LOL amikor Humblen 3É-ért lehetett hozzájutni a havi bundle jóvoltából. Bár ilyen fos annyiért se kellett szerencsére elvitték jóáron
4.
4.
Batman
Ideje átváltani free to play-re, hogy megérje. Semmi event, semmi különlegesség, két éve abból élnek amit csináltak.
3.
3.
szinkron
ingyen sem tölteném ezzel az időmet
1.
1.
Slik
az arral egyutt csokkent a jatekosok szama
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...