Batman: Arkham Crisis - a Rocksteady új játéka?

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Rocksteady legújabb készülő fejlesztése kapcsán már rengeteg szóbeszédet hallhattunk. Szó esett már egy új Batman-, Superman- és Igazság Ligája-játékról is, a legújabb pletykák szerint azonban tényleg vadonatúj Batman-kalandot kapunk.

A Rocksteady Studios a Batman: Arkham-trilógia óta dolgozik valami új játékon, de az elmúlt évek során csak találgatni lehetett arról, mi is lesz a témája a következő kalandnak. Szó esett egy Superman-játékról, amit aztán maga a stúdió cáfolt meg, de egy vadonatúj Batman-játékról is csiripeltek már a madarak, ahogy arról is lehetett hallani, hogy az Igazság Ligájára fókuszál a titokzatos fejlesztés.

Most ismét egy Batman-folytatásról röppentek fel hírek, méghozzá belsős forrásból, az állítólagos játék egyik tesztelőjétől. A forrás szerint a Rocksteady idén, valamikor halloween környékén szeretné piacra dobni a játékot, aminek a címe Batman: Arkham Crisis lesz. A fejlesztés két éve tart, a történet pedig egy 12 fejezetből álló, komplex sztorit mesél majd el, amelyek mindegyike egyenként nagyjából egy-egy órás lesz. A játékban irányítható lesz a Batwing, amit harcokban és sima közlekedésre is használhatunk majd.

A Batman: Arkham Crisisnek állítólag lesz egy különálló kooperatív módja is, ahol összetett, kihívásokban gazdag mellékküldetéseket kell teljesítenünk. A forrás szerint kapunk napszakváltást, a játék térképe pedig nagyobb lesz a GTA V helyszínénél.

13.
13.
B-Shaggy
Érdekesen hangzik ez a kooperatív mód. Lopakodásban rohadt jól működne, de a bunyós rendszer sok kérdést hagy maga után. Kiváncsi vagyok azon változtatnak-e valamit-
12.
12.
Back2U
Nekem amúgy tetszene a játék, csak olyan fura benne Bruce Wayne, akkora mint kettő ajtó :D Viccen kívül, az originst kijátszottam, tetszett is, de nem tudom magam túltenni azon hogy Kathi Béla testű Bruce-t kaptunk
11.
11.
felegyi
Gondolom itt nem Bruce lesz a Batman, hanem előkapják a Future idővonalát... anno pletykáltak róla hogy ezt akarják tolni, majd látjuk!
9.
9.
Batman
Batman Beyond játék kéne már! Király ellenfelek, új környezet stb. A Knight után a mostani érának nincs keresnivalója új játékban.
8.
8.
Darksiders84
Pedig játszottam minddel vagyis azt hittem vagy ilyen feledékeny vagyok már. Mindegyik nagy rész nincs közte az a VR rész?
2.
2.
zsocc-nrg
Lehetne már valami konkrétum is. Nagyon szeretem az Arkham-szériát de remélem hogy nem reboot lesz mert az felesleges. Batman-nek annyi ellenlábasa van mint égen a csillag szóval nyugodtan folytathatják a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...