Késik a Mario Kart Tour rajtja

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 31.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekhez képest a játék idén március helyett némi csúszással, csak 2019 nyarán jelenik meg Androidra és iOS-re, ugyanis a készítők számára több időre van szükség az előre kitűzött minőségi szint eléréséhez.

Közel egy éve jelentette be a Nintendo a mobilokra szánt Mario Kart Tour érkezését, melyet a mai napon az alábbi közleménnyel halasztottak el a nyárig: „Az okoseszközök üzletágát illetően a Mario Kart Tourt még ebben az üzleti évben terveztük kiadni, de az alkalmazás minőségének javítása és a megjelenés utáni tartalmi kínálat kibővítésének érdekében a kiadás dátumát 2019 nyarára tettük át.”

A nyarat illetően egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mikorra várható a megjelenés, csak az, hogy valamikor június és szeptember közt, mint ahogyan az sem biztos jelenleg, hogy a késés a játék nemzetközi piacra szánt verzióját érinti csak, vagy a szigetországba szánt verziót is.

A Mario Kart Tour a Nintendo mobiljáték-felhozatalának újabb tagja. Az utóbbi időkben mobilra látogatott az Animal Crossing: Pocket Camp, a Fire Emblem Heroes és a Super Mario Run, illetve a The Wall Street Journal értesülései szerint a The Legend of Zelda érkezésére is számítani lehet lassan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...