Mario Kart Tour Mobil

Mobilos változatot kap a Mario Kart.
Típus:

55 millió darabot adtak el eddig a Switchből

A Nintendo is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, a kiotóiak kifejezetten erős számokkal szolgálhattak a befektetőiknek és az érdeklődőknek. A Switchből például mostanra több mint 55 millió darab talált gazdára.

Mario Kart Tour - megérkezett a többjátékos mód

A Nintendo korábbi ígéreteinek megfelelően végre valódi online multiplayerrel bővült a Mario Kart Tour. A tavalyi év egyik legsikeresebb mobiljátéka naponta változó szabályrendszerrel csalogatja vissza a felhasználóit.

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.

Valódi multiplayerrel erősít a Mario Kart Tour

Hamarosan igazi, valós idejű többjátékos móddal bővülhet a Nintendo mobilos kartjátéka. Az első tesztek még az év vége előtt megkezdődnek, így jövő év elején már mindenki belevághat majd az online mókába.

90 millió letöltésnél jár a Mario Kart Tour

A letöltések számát tekintve a Mario Kart Tour vette a legjobb rajtot a Nintendo mobiljátékai között, bevételek terén pedig bronzérmes lett a free-to-play autóverseny.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

Így fest mozgásban a Mario Kart Tour

A megjelenési dátum bejelentését követően a Nintendo közzétette az első mozgóképes kedvcsinálókat a kifejezetten mobilokra tervezett Mario Kart Tourról. Nyugi, a blue shell ugyanúgy fáj majd itt is!

Szeptemberben érkezik a Mario Kart Tour

A régóta fejlesztett és több mint másfél éve beharangozott mobilos versenyjáték premierje vészesen közeleg. A mai napon a Nintendo hivatalosan is lerántotta a megjelenési dátumot, és már nincs hátra egy hónap sem a rajtig.

Késik a Mario Kart Tour rajtja

Az eredeti tervekhez képest a játék idén március helyett némi csúszással, csak 2019 nyarán jelenik meg Androidra és iOS-re, ugyanis a készítők számára több időre van szükség az előre kitűzött minőségi szint eléréséhez.

A Mario Kart is megkapja a saját Monopolyját

Habár Mario és kompániája már kapott saját Monopolyt, a Mario Kart-hívők egy önálló társasjátékra is lecsaphatnak hamarosan. Kezdésként négy karakterrel indulhatunk neki a nagy futamnak.