Februárban startol az ingyenes Battlerite Royale

  • Írta: szlav
  • 2019. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A MOBA- és battle royale-játékok legvonzóbb elemeit vegyítő Battlerite Royale hamarosan elhagyja a bétastádiumot. Ezzel eltűnik a fizetős modell, hiszen a Stunlock Studios eredetileg is a free-to-play rendszer mellett tette le a voksát.

A Battlerite egy igazán különleges játék. Első ránézésre a MOBA-k családjába sorolná az ember, ám játékmenet szempontjából sokat merít a World of Warcraft arénarendszeréből is. A Stunlock Studios azonban még egy elemmel megspékelte a képletet, így jött létre a Battlerite Royale. Az izometrikus nézetű, különféle hősökkel operáló arénajáték egy nagyszabású battle royale-módot kap - jobban mondva egy saját spin-offot szánnak erre a fejlesztők.

Jó ideje bétastátuszban rostokolt a Battlerite Royale, ez azonban hamarosan véget ér. Február 19-én ugyanis lehull a fizetős beugró fala, s az eredetileg betervezett free-to-play üzleti modellel folytatódik a játék. Jó szórakozást hozzá!


A Battlerite és a Battlerite Royale kizárólag PC-n jelentek meg.

3.
3.
Messziről tényleg annak tűnik, de a Battlerite-ban semmi MOBA nincs. Se lane, se minionok, tornyok, buffok, vagy egyéb objectivek. Egy pici arénában különböző karakterek 2v2 vagy 3v3 püfölik egymást rövid, 5-10 perces meccseken. És baromi jó, meg a f2p modellje is nagyon baráti.
1.
1.
Batman
Már nem tudják, hogy cifrázni a nevet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...