Az Epic Games Store-ba költözik a Dauntless is

  • Írta: szlav
  • 2019. január 31.
  • Hír
Link másolása
A Phoenix Labs online szörnyvadászós játéka hamarosan elhagyja a saját launcherét. A fejlesztők az egyre csak feltörekvő Epic Store mellett tették le a voksukat, ide költöztetik majd a már meglévő játékosokat is.

Legtöbben csak a Monster Hunter ingyenesen játszható kisöccseként ismerik a Dauntlesst, a jelenleg nyílt bétafázisban üzemelő online játék azonban egy igen hűséges, hardcore játékosbázissal rendelkezik. Talán pont ezeknek a játékosoknak szól a hír, miszerint a Phoenix Labs úgy döntött, hogy elkaszálja a játék saját beléptetőkliensét, a felhasználói fiókokat pedig az Epic Launcher rendszerébe integrálja majd.

Már korábban is lehetett tudni, hogy a játék az Epic Games Store-ban is elérhető lesz, de a fiókok egyesítésével biztos, hogy PC-n egyedül itt találjuk majd meg a szörnyvadászós játékot. Na de miért döntött így a Phoenix Labs? A választ a crossplay kapcsán kell keresnünk. A fejlesztők ugyanis még decemberben bejelentették, hogy a Dauntless idén PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi, később pedig jöhet majd a mobilos és Nintendo Switch-változat is. A PC-s és konzolos táborokat pedig senki más nem hozhatná össze könnyebben, mint az Epic Games, akik a Fortnite precedensével bemutatták, hogy igenis működhet a teljes crossplay a platformok közt.

5.
5.
logic5
#1: Te isten barma te...
3.
3.
0Hagyma0
#2: Azért mert emberünk egy bimbó... Nyilván a film is jobb a cinema cityben, mint a Corvinban... Jah nem
1.
1.
andrys3
Na akkor ideje ezt is letörölnöm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...