Xbox One-ra is jön a magyar fejlesztésű Operencia

  • Írta: szlav
  • 2019. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A játékosvilág remekül fogadta a magyar mondavilágot fantasy elemekkel ötvöző Operencia: The Stolen Sun első előzeteseit, így az a Microsoft konzoljára is megérkezik majd. A PC-s verzió az Epic platformján próbál szerencsét.

Decemberben mi is beszámoltunk a hazai Zen Studios legújabb játékáról. Az Operencia egy igen szemrevaló dungeon crawlernek ígérkezik, ahol a megszokott high-fantasy elemek mellett a magyar mondák és népmesék lényei és motívumai is megjelennek. Úgy tűnik, hogy nem csak nekünk tetszett meg a srácok projektje, hiszen az új otthonra lelt az Epic Games és a Microsoft kirakataiban is. 

"Múlt hónapban a Kinda Funny Games Showcase remek platformot szolgáltatott az Operencia bejelentéséhez. Az RPG-közösség remek visszajelzésekkel fogadta a játékot, különösen azok, akik a zárt bétában is részt vettek. A játékunk minőségére felfigyelt a Microsoft és az Epic is, ez pedig hamar közös együttműködéshez vezetett. Segítségükkel olyan magaslatokba emelhetjük a projektünket, amelyre egyedül nem lennénk képesek" - nyilatkozta a játék kiadásáért felelős Mel Kirk.

Nagy változások ezek az idén megjelenő játék életében, de úgy tűnik, hogy tényleg minden sínen van. A Steam elhagyásával a Zen Studios azon fejlesztők sorát bővítik, akik a bőkezűbb részesedés érdekében az Epic izgalmas új platformját választják. A konzolos megjelenés pedig biztosítja, hogy egy sokkal szélesebb közönséghez juthat el a nem mindennapi szerepjáték, még akkor is, ha kizárólag az Xbox One játékosairól van szó. Mi mindenképpen drukkolunk a srácoknak, reméljük, hogy az Operencia kalandjai elvarázsolják majd a gamer világot!

20.
20.
Extol
Kis Vuk után szabadon: Visszatérnek a digitális romák! Reméljük nem egy búvalb@szott sokadik copypaste játék lesz hanem humoros
18.
18.
frankdelgado
#17: Akkor húzzák a f@szukra. Csicskák.
17.
17.
Batman
#10: Nem lesz magyar nyelv.
16.
16.
crytek
Magyar nyelv vajon lesz-e benne vagy az büdös az itthoni piacra? Twitteren szarnak válaszólni
6.
6.
semike
5.
5.
ARTURUS22
Én még teszteltem, bár tavaly tavasszal még nem operencia néven futott,mivel már bejelentették, igy az már nem titok, hogy részt vett e valki a tesztelésen. Akkor elvielg egy pályát toltúnk végig, azt nem mondom hánybol és melyiket, de az nekem baromira tetszett, jajj d ejó lenne még dolgokat mondani, de sztem az e megjelenésig még enm fog megtörténni, de akkor baromilyó játéknak tünt :)
4.
4.
Gykrizsi
Király, egy magyar játékot mindig szívesen fogadok ;)
2.
2.
Őrnagy
Gratulálok. Örülök, hogy ilyen is van. Játszani mondjuk nem fogok vele, mert nincs benne Subaru Impereza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...