Operencia: The Stolen Sun PC, XBOXONE

Dungeon crawler, amit a magyar népmesék és a történelem ihlettek.
Típus:

Operencia: The Stolen Sun teszt

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy flippernagyhatalom. Ez a derék Zen Studios gondolt egyet, és olyat csinált, mint előtte még senki: zseniálisan ötvözte a magyar mese- és mondavilágot egy dungeon crawlerrel!

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Dátumot és sztoritrailert kapott az Operencia

A hazai Zen Studios által fejlesztett Operencia: The Stolen Sun egy vadiúj előzetessel mutatja be a játék történetét. Fény derült a megjelenés dátumára is: alig néhány hetet kell csak várnunk, hogy felfedezhessük a magyar népi mondák világát.

Kulisszák mögötti videókon az Operencia

Kicsit lekéstünk a hazai fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun február elején indított videónapló-sorozatáról, úgyhogy itt az ideje, hogy bepótoljuk az eddig megjelent két epizódot, amelyekben magyar nyelven mesélnek a fejlesztők a munkálatokról.

Xbox One-ra is jön a magyar fejlesztésű Operencia

A játékosvilág remekül fogadta a magyar mondavilágot fantasy elemekkel ötvöző Operencia: The Stolen Sun első előzeteseit, így az a Microsoft konzoljára is megérkezik majd. A PC-s verzió az Epic platformján próbál szerencsét.

Operencia: The Stolen Sun - a Zen Studios új játéka

Ígéretes projektbe vágott bele a Pinball FX-sorozatról ismert, magyar illetőségű Zen Studios: a csapat egy klasszikus dungeon crawlert fejleszt, melynek a világát a magyar népmesék és történelem ihlette.