Íme, a Metro Exodus világa

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 1.
  • Videó
Link másolása
Az utóbbi napokban meglehetősen erős érzelmeket váltott ki a Metro Exodus időleges Epic Games Store-exkluzivitása, ám a kiadó reményei szerint az egész játékot összefoglaló vadonatúj trailer képes mindezt feledtetni a rajongókkal.

Az előzetesben szinte mindent megtudhatunk a játékról, amire csak kíváncsiak lehetünk, legyen szó akár a döntési lehetőségekről, a harcrendszerről, a lopakodásról vagy a fontosabb szereplőkről. A készítők egyébként tényleg remekül ráéreztek az atmoszféra megteremtésére; a vonatozás a nukleáris háború utáni posztapokaliptikus Oroszországban valahogy egy olyan dolog, amit kevés stúdió lenne képes csalogatóan tálalni a játékosok számára. A trailer alapján ez viszont egyértelműen sikerült.

A Metro Exodus egyébként nemsokára már érkezik is, egészen pontosan február 15-ig kell valahogy kibírnunk, amikor Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n egyaránt elrajtol.

5.
5.
kebi90
#3: Szerintem sem lesz probléma a konzolos változattal. Elég szépen fog mutatni egy jó TV-n egy PS4 Pro-val :)
4.
4.
KopyAti
#3: Oké, hogy pc-n állítólag határokat feszeget, mondjuk 3 Ps4-Pro árával megegyező videozsugával, de sztem 4K HDR-el sem lesz gyenge Pro-n. A One X-ről nem is beszélve.
3.
3.
shatterhand
Tuti megveszem..csak majd később,budgetten. Mert konzolon fix,hogy nem ilyen látványos.
2.
2.
Gykrizsi
Azt a mindenségit, micsoda játék lesz ez!
1.
1.
Fata Morgana
Már nagyon várom a megjelenést, ez a videó még jobban meghozta a kedvem a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...