Ingyenes az Assassin’s Creed Chronicles: China

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 1.
  • Akció
Link másolása
Vagy legalábbis valami olyasmi. Elrajtolt a Ubisoft holdújévi akciója, mely során a kiadó legfontosabb franchise-ait meglehetősen nagy akciókkal szerezhetjük be, sőt, a Kínában játszódó Assassin’s Creed ingyen „vásárolható meg”.

Annak ellenére, hogy 100 százalékos akcióban részesítették a játékot, nem adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz csupán egyetlen kattintással, hanem végig kell mennünk a szokásos vásárlási lépcsőkön, szóval a Uplay kéri a nevünket, a címünket, a telefonszámunkat és persze a bankkártya-adatainkat is.

A „vásárlás” során nem kapunk semmiféle levonást - ezt egészen konkrétan személyesen is ellenőriztem -, de azért eléggé furcsa lépés a francia kiadótól. Egyes információk szerint az adatokat csak azoknak a felhasználóknak kell megadniuk, akik nem rendelkeznek semmilyen Uplayen történt tranzakcióval.

Az Assassin’s Creed Chronicles: China egyébként még 2015 áprilisában jelent meg, és a játék során Shao Jun történetét élhetjük át. Főszereplőnket elsősorban a bosszú hajtja, melynek köszönhetően bejárhatjuk Kína legfontosabb kulturális emlékeit, legyen szó akár a Tiltott Városról, a kínai nagy falról, vagy Makaó kikötőjéről.

A játék letöltését, illetve a további akciókat a Uplay alkalmazás mellett az alábbi linkről is elérhetitek.

3.
3.
markoci555
nekem nem rémlik hogy egy centet is költöttem volna uplay-en, de lehet számolja a steamről vett játékot, nem kért semmi bankkártyát vagy ilyesmi
2.
2.
hedzsooo
#1: Nagyon THANK te! Bammmeg XD
1.
1.
crytek
Steamen pedig a Kholat game van free!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...