Mindenki számára elérhető az Anthem demója

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Letöltés
Link másolása
Ezen a hétvégén fut az Anthem open demója, amit bárki letölthet és kipróbálhat, nem kell hozzá előrendelőnek lenni. Az első tapasztalatok alapján a játék sokkal jobban fut, mint a múlt héten, viszont bugok még akadnak.

A múlt héten élesedett VIP-demó csúnyán elhasalt, így remélhetőleg az ezen a hétvégén futó open demó már sokkal kiforrottabb lesz. Az Anthem kipróbálható változata az Originen, Xbox One-on és PS4-en egyaránt elérhető február 3-ig, azt azonban érdemes megjegyezni, hogy mindenképp PS Plus- vagy Xbox Live-tagság szükséges hozzá.

Ami a tartalmat illeti, elég széles a repertoár. A játékosok a 10. szinten kezdenek, valahol a sztori közepén. Egészen a 15. szintig fejlődhetünk, ám ezúttal a Ranger Javelinnel kezdünk, később pedig megnyithatunk egy másik páncélt a Colossus, a Storm vagy az Interceptor közül.

Bevehetjük a Fort Tarsisnak nevezett erődítményt is, amely egyfajta strike-szerű móka. Időbeli korlátozás nincs, egészen addig nyüstölhetjük a korai verziót, míg a szerverek élnek.

A végleges változat február 22-én érkezik, ám az EA és az Origin Access előfizetői már február 15-től lecsaphatnak rá.

53.
53.
hedzsooo
Valahogyan éreztem előre, hogy a BioWare ismér mellétrafál... Leléphetnének már az EA-tól, amíg még nem teljesen késő, de mivel a régi csapatukból sokan már régen ki is léptek tőlük, lehet hogy az sem segítene már rajtuk. Mindegy, ha BioWare játékra vágynék, majd a régi kedvenceket előszedem néhanapján
52.
52.
ironyman
Szar lesz mert lehet majd benne skineket venni én meg nem tudok ellenállni a kísértésnek.
Ja és még ugrálni sem lehet FPS nézetben.
1/10
51.
51.
Darksiders84
Kipróbáltam én is Ps4 Pron szintén kidobált párszor. Az akció a repkedés jónak mondható a látvány nem rossz de szerintem nem is kiemelkedő sokat nem játszottam vele annyira nem kötött le de nem is taszít hogy ne érdekeljen egyáltalán valószínűleg beszerzem majd.
50.
50.
FreeKatana
A sztoriküldetést rohadtul untam, de amikor három másikkal beléptem strongholdozni, az mondjuk jó volt. Ha épp tudtam játszani, ugyanis néha lagparty az egész. Háromszor végig is vittem. Indításnál kellett trükköznöm, mert az én setupomnál bekapcsolja a Dolby Visiont és náne kép. De, ahogy olvastam ez ilyen frostbite dolog a HDR-nél. Viszont durva, hogy full hd-ben normal beállításokkal is 40-50 fps van egy olyan rendszeren, amin sokszor problémamentesen játszok 4k-ban.
49.
49.
Derivel
#47: Az Origin minden letöltés kezdetén megkérdezi, hogy hova szeretnéd telepíteni. Nem csak egy meghajtóra hajlandó telepíteni.
48.
48.
logic5
#15: Sztem te ki is elégíthetnéd az íjéjt... :D Simán..
47.
47.
logic5
#38: Rettenetes az optimalizálás. 4690K, vizes 1060 6gb, 16 ram, és a vinyót kinyírja, egyfolytában tölt. Az Origin ugye csak egy meghajtóra hajlandó telepíteni, nem fogok 250Gb-ot átpakolni az SSD-re ezért. Szép, meg minden, de ez így egy kiba...tt vicc..
46.
46.
kopic
#40: One-n nyomom.

Nekem is volt par comnection error, meg egy fagyas. Tegnap megcsinaltam egy kuldit, szerintem nem lesz rossz game, gameplay elvezetes es kihivas is van benne.
45.
45.
Aanash
Párszor nálam is meghalt a játék, aztán össze kapta magát.
Akkoriban talán a Battlefield 4 volt ilyen az elején?
Vagy a ps3-at, vagy a ps4-et teljesen ki is iktatta, mindig újra kellett indítani.
44.
44.
NECROSMOKE
Köszönöm a köcsög error online connection-t BioWare.
Plusz 500 óra a loading screen-é :D Fasza!
Amúgy tetszik, de ezek a tényezők nagyon nem tetszenek.
43.
43.
azureknight0715
Jópárszor énis probáltam. Utolsó az volt hogy kb a vége felé lehettem és connection error... Elmehetnek a büdös francba. Ezt a rakatt hányadékot sikerült összerakniuk? Mintha most elöszőr csináltak volna játékot. + nem tudom kinek jön be ez a agyatlan lövölde, mert nekem aztán nem. Az a helyzet hogy ilyen van már egy csomó, az ember elvárt volna valami olyasmit ettől a játéltól ami alapján kiemelkedne a többitől de semmi. És még egszer azt nyilatkozták hogy emiatt a játék miatt lett gye ge a mass effect. Lol... Úgylátszik a biowarenek beffelegzett. Nálam legalábis tuti.
42.
42.
Tbone1942
10 szer megpróbàltam ps4 en , 6 menü bug 4 pedig Connection error ... töröltem is, remènytelen!
40.
40.
Zarache
#38: A procidat lehet 100%-ra hajtja. Probald ki azt ha szaggatsz, hogy lezarod a klienst es az origin majd ujra inditod. Anno SW BF 2 alatt is volt hasonlo problema kezdeskor. Illetve ha lehet hinni a content creatoroknak akkor a 6 hetes es az 1 honapos build kozott nagy az optimalizalasi kulonbseg.
38.
38.
kopic
Na, megvan. Mar amikor az NPC-kre ranezek, azon nyomban beszaggat a jatek. :D Alig varom, hogy mi lesz amikor harcolok majd. Fagyas garantalt.
37.
37.
kopic
Hat nem tudom milyen lehet, mivel eddig meg a fomenun sem sikerult tuljutni. 3 error, 1 fagyas eddig. Nem semmi...
36.
36.
Goofey84
Ez a minden tartalom ingyen jön koncepció, bár szimpatikus, de a gyakorlatban sajnos azt jelenti, hogy érdemi content nem igazán jön. Legalábbis a sw bf2-nél talán egy db map jött és gondolom bf5-nél sem fognak elárasztani pályákkal.
35.
35.
RangerFox
rip bioware

Habár nem igazán jött be egyik franchise-uk se..
34.
34.
Zarache
#33: Yep, de masik opciok nincsenek kobe vesve csak ugye ok kimondottak azt mondtak, hogy story nem lesz paywall mogott.
33.
33.
Aanash
#32: Akkor lényegében nincs is probléma.
Aki akar fizet, akinem az türelmesen gyűjtöget.
És senki sincs hátrányban.
32.
32.
Derivel
#28: Minden további tartalom ingyenes lesz, kizárólag kozmetikai cuccokért LEHET fizetni, viszont azokat is meg lehet venni in-game pénzzel. Tehát mindent meg lehet szerezni ingyen is.

#23:
Az csak egy példa volt, fogalmam sincs, hogy mennyibe fog kerülni, és értelmetlen lenne tippelgetni.
31.
31.
Zarache
#30: SW BF 2 alatt sok masik problema volt.
1, At kelett dolgozni az MTX rendszert es a jutalmazast.
2, BF V-re elvittek embereket eleg sokat.
3, A Disney szabta meg bizony contentek sorrendjet a filmek miatt es kozte nem volt eleg res.
4, A Disney Fele a kommunikacio az EA-n keresztul lassu volt.

Amiota a BF V-rol visszajottek azota gyorsabb a fejelsztes ott is.
30.
30.
zoli12i
#28: Azokra az ingyen tartalmakra kiváncsi leszek. Lásd SW BF2.
29.
29.
Zarache
#28: Inkabb igy mondanam, hogy minden story dlc es tartalom ingyenes lesz es csak a kozmetikaert kell fizetni most. Lehet a jovoben pont mint warframe-ben lesznek bundle csomagok az uj Javelinkehez. Vagy Year Pass az uj Javelinekhez amivel 1 hettel elobb kapod meg mint az aki csak Coinert venne.
Csak azert helyesbitenem erre a ket opciora mert tuti lesz valami hasonlo ha eleg penzt arkanak a folyamaros content gyartashoz. Viszont a jatek nem lesz paywall mogott mert nem szeretnek ha szetesne a player base. Egyenlore ez az allas pont.
28.
28.
Aanash
A megjelenő dlc-k ingyenesek lesznek és csak a kozmetikáért kell fizetni ha az kell valakinek?
25.
25.
Ooorky
#24: 2019, nem tudja mi az a 4chan.
Kérem lépjen ki az internetből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...