Két vállra feküdt a PC-s Resident Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Hír
Link másolása
Egy héttel a megjelenés után máris sikerült a Codex crackercsapatnak feltörnie a Resident Evil 2 PC-s verzióját, pedig az osztrák szupervédelem legfrissebb verziója volt rajta. Úgy látszik, a Denuvo komoly lemaradásban van.

Január 25-én adták ki a Resident Evil 2-t, amit a Capcom a Denuvo legfrissebb (nem hivatalosan) 5.5-ös verziójával látott el. Egy héttel később, tehát még bőven az eladások szempontjából kritikus időszakban érkezett meg a törés a Codex crackercsapat jóvoltából.

Az Anti-Tamper technológiát az utóbbi időkben számos bírálat érte, mivel a megléte teljesítményproblémákat jelent, nos, a Resident Evil 2 pont a kivételekhez tartozik. A Capcom remek munkát végzett a port optimalizációjával.

Ugyanez a Denuvo-verzió védi az Ace Combat 7-et és a közelgő Metro Exodust is, így van rá esély, hogy ezek sem bírják sokáig a premier után. Érdekes, hogy a héten pont a Capcom távolította el a Resident Evil 7-ről a védelmet, s most már a Resi 2 esetében sincs rá szükség, így vélhetően a kiadó lépni fog.

45.
45.
Max3000
#44: Lehet vigyorogni ezen,ha te elhiszed azt,hogy ha a demo valakinek bejön és nem veszi meg a teljes játékot mondván,hogy "nekem ez a fél óra is elég volt(ergo akkor nem jött be neki) az a te dolgod.
44.
44.
zimonyini
43.
43.
Ezt a játékot én megvettem (Steam), szóval nem érint a törés téma. Bár hozzá teszem, hogy azért ezeket meg lehetne venni és akkor lehetnének újabb felújítások is. Mármint, akinek tényleg tetszik, az vegye, ha teheti, minthogy letöltse.
39.
39.
Max3000
#38: Olvass figyelmesen."Útközben rájöttem",hogy valóban csökkentené a teljes verzió eladásait a demo annyi szarrakás játék van.

38.
38.
zimonyini
#37: Gondolom te is az a tipus vagy akit nem erdekel a valosag ha nem egyezik a velemenyevel. :)
37.
37.
Max3000
#35: Gondolom te is az a típusú egyén vagy aki minden trágyadombot benyel.Mondjuk a mai világban tényleg csökkentené a demo a teljes verzió eladásait,mert soknál kiderülne mekkora félkész okádék.
36.
36.
logic5
#26: Nálad is komoly baj van úgy látom :D
35.
35.
zimonyini
Akik a velemenyuket eroltetik a tenyek helyett, hogy a "demo igenis noveli a vasarlast es nem tudod alatamasztani hogy csokkenti"... Ra sem kerestek csak frocsogtok buta emberek. Warezoljatok csak..

https://m.ign.com/articles/2013/02/11/jesse-schell-releasing-a-game-demo-can-cut-sales-in-half

https://kotaku.com/demos-are-great-for-gamers-not-so-great-for-game-sales-608603895/amp

https://amp.reddit.com/r/gamedev/comments/4wesat/study_finds_that_video_game_demos_negatively/
27.
27.
godach
#25: Jaja. Mostanában. Ha éltél volna az én időmbe, akkor most arcon röhögnéd magad :D
26.
26.
godach
#13: Nálatok ha annyira sok havernek elsőre ment, miért nem vettétek a fáradtságot, és toltátok rá egy közös accountra vagy öten.
Felváltva kitolnátok, nem kerülne többe 3 ezernél és még ellopni sem kellett volna.
ENNYI!

(ez meg pont az a minőségi, odafigyelt, iparosmunka, ami nem hogy azt nem érdemelné hogy letorrentezd, hanem egyenesen el kellene verni azokat, akik igen)
25.
25.
Ooorky
Az igénytelenség amit ránk ömlesztenek mostanában elég nagy motiváció a warezra...
23.
23.
godach
#20: Nem csak ez. Minden Warez megmagyarázó duma az.
Ha valakinek nincs pénze warezel. Ha nem akar venni, akkor is torrentezik.
Ha legálisan hozzá akar jutni, akkor elmegy dolgozni és megveszi. Mondjuk, ez igen nehéz dolog.
Steam Refund, Konzolra dobozos majd továbbadod blablabla. Ezer lehetőség van arra, hogy ne warez legyen a vége.
A magyarázat csak a lusta, türelmetlen és tolvaj fegyvere.
21.
21.
SLi
warezolni 2019-ben... LUL
13.
13.
logic5
#4: Nem tudom honnan szedtétek le, nálunk nagyon sok havernak elsőre ment..... Senkinél nem volt hiba...
12.
12.
GAMEROD
#4: Ez egy jókora hülyeség, akiknek dll hibákat ír ki, azoknál 100 százalékban a windowsukkal van a hiba. Vagy nincs náluk valami feltelepítve, vagy bezavar valami.
7.
7.
DarkLord
Szerintem tipikusan az a játék, ami kell a gyűjteménybe..innentől kezdve meg kit érdekel, hogy feltörték vagy sem? Sokan sírnak, ha megvesznek valamit és utána feltörik, hogy miért nem vártam meg stb. ezeket az embereket soha nem értettem, ha nekem kell a játék kit érdekel, hogy fél perc múlva feltörik vagy sem.
5.
5.
zozo76hun
Megtanulhatnak hogy PC-n nem lehet megvedeni a jatekokat, vagy csak nagyon rovid tavon. Vagy beletorodnek ebbe, vagy hagyjak az egeszet a francba...
4.
4.
Dízel
A crack nem működik tökéletesen, ISdone.dll hibát ír sokaknak már a telepítésnél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...