Újabb százezer letiltott WoW account

  • Írta: Daks
  • 2006. december 22.
  • Hír
Link másolása
105000 felhasználó World of Warcraft hozzáférését tiltotta le ma a Blizzard, miután azok bizonyítottan csaltak a játékban. A tisztogatás az egész világra kiterjedt.
105000 felhasználó World of Warcraft hozzáférését tiltotta le ma a Blizzard, miután azok bizonyítottan csaltak a játékban. A tisztogatás az egész világra kiterjedt.

Európa, Ázsia és az Egyesült Államok is benne volt abban az átfogó akcióban, melyet a Blizzard indított a csalók ellen. A százezer csíter nagy része külső programmal tuningolta fel karakterét és szerzett magának tárgyakat - az ellenőrzések során pedig kiderült, hogy így összesen több, mint 12 milllió aranypénzhez jutottak hozzá illegálisan a felhasználók. Ezek után csak annyit tudunk mondani, hogy megérdemlik!
20.
20.
ballcsy2
kinek van meg superman returns the videogame xbox-on , ugy hogy van a városban magas vasút meg lánchíd féle híd??

az hol vette meg??

előre is kössz!!
19.
19.
ballcsy2
Sziasztok!!!



Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?



Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.



Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellő angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fő része a dolognak.



A többit majd, személyesen
18.
18.
babem
ace90 (34) - Van egy játék, (www.roseonlinegame.com) ingyen letöltheted, egy hétig ingyen játszhatsz, majd utána eldöntheted, hogy akarsz-e érte fizetni. Semmi vásárlás, semmi rizikó. Az egy hét amit kapsz szerintem elég arra, hogy megtapasztald, ha mégsem akkor annyiszor regisztrálsz újabb egy hetet ahányszor akarsz. Természetesen ez esetben új karakterrrel kell indulni. Nekem bejött a játék - semmi vérengzés, semmi trükközés, karakterfejlődés maximuma nem érhető el egy hónap alatt se, mivel a 60-as szint csak a belépő szint vége. (találkoztam már 160-as karakterrel is). 5 karakter pátyolgatható, én a fiammal együtt fizetek elő, inkább ő játszik vele. Havi 12 dolcsiért szrintem megéri az árát.
17.
17.
Carbon
Mondom, aki nem akar penzt adni erte az menjen tort szerverre...van par hibaja termeszetesen dehat ahoz kepest h ingyen elegge elvezheto...en pl egy cseh free szerveren jatszom, magyar szervert nem ismerek de sztem csak keresni kell...
16.
16.
CULO
Minden esetre azok az emberkék is megérdemlik akik csaltak!!! Ne akarják már átírni a WoW-t!!! Így jó ahogy ki van találva!!!
15.
15.
Carbon
egyetertek CULO...az h nemtetszik a WoW az arra utal h nem vagytok oda az ilyen tipusu RPGkert...vagy az h zavar h fizetni kell erte...nekem mind1, en most is wowzni indulok eppen:D
14.
14.
CULO
forzajuve89! A sima WoW az most 5 990 Ft, a BC az 9 990 Ft, és a Game Card az meg 7 990 Ft (2 havonta)! De ha bankkártyával fizetsz akkor olcsóbb! :) /www.cdgalaxis.hu/



Jah és üzenem a WoW utálósaknak! Lehet, hogy nektek nem jön be ez a játék...de azért lefikázni nem kell!!!!!!! Köszönöm minden WoW-s nevében!!!!
13.
13.
CULO
Egy noob vagy...

minden esetre eléggé kiakadtam ezen...én meg hülyére farmolom magamat!!!:P:D
12.
12.
forzajuve89
nem tudja valaki mennyibe kerül most a Wow kártya??
11.
11.
Roly
én egyébként örülök, hogy fizetős a wow, mert így az a sok sírós baba nem jön jáccani :)



"h kemeny munkaval dolgozz meg a penzedert es elvezd a jatekot"

ez ráadásul nálam duplán igaz, mert előszö9r megkeresem a pénzt a játékra meg gcre, utána a játékban keresem meg a pénzt :))
10.
10.
Carbon
ez az...vkinek sokat er a wow..pl nekem...sztem is megerdemeltek azok a bamba cheaterek...nemtomm mi ertelme igy elbaszni a wownak a jatekelmenyet..hisz gondoljatok bele ez nem egy olyan jatek amit csak te jatszol egyedul othon hanem olyan amit egyszerre tobb ember jatszik es ez veluk szemben igazsagtalan...a wownak pont az a lenyege h kemeny munkaval dolgozz meg a penzedert es elvezd a jatekot...szerintem
9.
9.
Roly
bah, nem tuggyátok ti mia fdasza.

8.
8.
Utys
Én csak röhögök azokon akik képesek igazi pénzt kiadni ezért. Mármint nem az előfizetésért, hanem azon felül. Bár ennél még szánalmasabb volt, hogy Diablo 2-be is lehetett cuccokat venni e-bayen.
7.
7.
szpiiit
röviden és tömören...--> XD
6.
6.
machintos
azért a bliizadr se semmi ha egy ilyen dolog miaatt 300millios veszeséget termel magának.bár ha nekik belefér.........
5.
5.
Mixer
és h csináltad azt a hamisitást mert nekem még nincs meg a játék,de érdekel ez a hamisitás dolog.
4.
4.
machintos
simán wow a nyerö.a karakter fejlesztés stb müködik más mmorpg-ben is de ilyen egyedi hangulat és csodás(akorábbi részekböl ismert stilusu)hatl,mas világ egyetlen.online game-ban sincs.hiába jo a guild wars hiába ingyenes de nem ér fel a wow-al.
3.
3.
Carbon
arrol a telefonceg leanyvallalatrol en sem hallottam...mellesleg a WoWnak soem er veget a hatalma, az h guild wars jobb a WoWnal- hat sztem ilyet csak olyan mond akit zavar h a WoWert fizetni kell...de mellesleg ki mondta h fizetni kell erte? en tort szerveren jatszok egy fillert sem fizetek es hat igaz h bugos, de nagyon is elvezheto ugyhogy felesleges annyi zset kiadni erte
2.
2.
General Thomas
Jáj, ez nagyon durva volt, mégha komolyan is mondtad, jááájj xDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...