Így fest Switchen az Observer

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2084-es év Krakkójában játszódó cyberpunk detektívjáték végre dátumot kapott Nintendo Switchen. Az új verzió a jövő héten fut be, és nem is néz ki rosszul a hibridkonzol szerényebb hardveréhez képest.

A jövő Lengyelországa lehangoló képet fest. A világ romokban van, a kormány bukása után a nagyvállalatok ragadták magukhoz a hatalmat, a közemberek nem titkolhatnak semmit, a technológia lehetővé teszi, hogy az illetékes szervek beleférkőzzenek a kihallgatottak elméjébe.

A sokat látott veterán nyomozó, Daniel Lazarski ezúttal egy személyes ügy végére jár, eltűnt fia keresésére indul Krakkó nyomornegyedében. A Bloober Team játéka komoly témákat boncolgat formabontó megvalósításban, és persze Rutger Hauer reszelős szinkronja is megér egy misét!

A fejlesztők bejelentették, hogy az Observer február 7-én landol az eShop kínálatában 29,99 euró fejében. A fenti videó már a Switch-változatból származik.

3.
3.
Batman
Valamit csináljatok már a main page-el mobilon, mert minden betöltéskor ugrál vagy háromszor a rohadt reklám miatt, ha kell segítek
2.
2.
zozo76hun
Kivancsi vagyok milyen Switch-en. XOX-en (!) akadt, PS4PRO-n akadt, mindketton probaltam!

Amig a berhazban bolyongtam addig jo volt es felelmetes, de a viziok idegesitoek voltak, alig vartam hogy vegigmenjek rajtuk.

Jobb volt a SOMA. Sokkal jobb es felelmetesebb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...