Observer PC, PS4, XBOXONE

A Bloober Team új horrorjátéka egy sötét cyberpunk világban játszódik.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.

Így fest Switchen az Observer

A 2084-es év Krakkójában játszódó cyberpunk detektívjáték végre dátumot kapott Nintendo Switchen. Az új verzió a jövő héten fut be, és nem is néz ki rosszul a hibridkonzol szerényebb hardveréhez képest.

Observer teszt

A kiégett nyomozó, Daniel Lazarski üzenetet kap elhidegült fiától a 2084-es évek Krakkójában. Egy lepukkant bérházba érve rövidesen szörnyű gyilkosságok nyomaira bukkan. Még jó, hogy hősünk át tudja élni az áldozatok utolsó perceit.

Megjelent az Observer, itt a launch trailer

Tegnap óta vásárolható meg a Layers of Fear-csapat új cyberpunk horrorja, az Observer. A srácok ezúttal is gondoskodtak a szürreális körítésről, a főhőst pedig a Szárnyas fejvadászból ismert Rutger Hauer szólaltatja meg.

Augusztus közepén érkezik az Observer

Végre megjelenési dátumot kapott a Bloober Team cyberpunk horrorjátéka. Kevesebb, mint egy hónap múlva már játszhatunk is az Observerrel, a főhős hangját a színészlegenda, Rutger Hauer kölcsönzi majd.

E3 2017: Mozgásban az Observer

A Layers of Fear fejlesztőinek legújabb játéka, az Observer egy cyberpunk horror lesz, amiben egy olyan rendőrt irányítunk, aki különféle augmentációkkal beférkőzhet a nagyváros bűnözőinek elméjébe. De amit ott talál, az igen durva.

Observer - horror és őrület az aluljárókban

A Layers of Fear fejlesztői egy cyberpunk horrorjátékon dolgoznak manapság. Az Observerben egy olyan rendőrt irányítunk, aki különféle augmentációkkal beférkőzhet a nagyváros bűnözőinek elméjébe. De amit ott talál, az igen durva.

E3 2016: Cyberpunk horrorjáték lesz az Observer

A Layers of Fear készítő maradnak a keményebb műfajnál, következő alkotásuk egy cyberpunk horrorjáték lesz. Az Observerben egy különleges rendőri egység tagját irányítjuk, aki nyomornegyedek titkai után kutat.