Observer PC, PS4, XBOXONE

A Bloober Team új horrorjátéka egy sötét cyberpunk világban játszódik.
Típus:

Bemutatkozott az Observer: System Redux

Az év eleje óta tudjuk, hogy a Bloober Team a 2017-es Observer folytatásán dolgozik, ma pedig egy címet és egy rövid teasert is kaptunk. De biztosan új rész lesz az Observer: System Redux?

Az Observer 2-t teaseli a Bloober Team

Egy titokzatos videó került fel a Layers of Feart, a Blair Witchet és az Observert jegyző Bloober Team közösségi oldalaira. Habár a rövidke klip első ránézésre nem sokat árul el, szinte teljesen biztos, hogy az Observer 2 bejelentését vezeti fel.

Befutottak az Epic legújabb ingyenes játékai

Menetrendszerűen érkeztek meg az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, amelyekhez egy teljes héten át férhetünk hozzá. Aggodalomra semmi ok, jövő héten ismét két ajándékkal jelentkezik az üzlet!

Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.

Így fest Switchen az Observer

A 2084-es év Krakkójában játszódó cyberpunk detektívjáték végre dátumot kapott Nintendo Switchen. Az új verzió a jövő héten fut be, és nem is néz ki rosszul a hibridkonzol szerényebb hardveréhez képest.

Observer teszt

A kiégett nyomozó, Daniel Lazarski üzenetet kap elhidegült fiától a 2084-es évek Krakkójában. Egy lepukkant bérházba érve rövidesen szörnyű gyilkosságok nyomaira bukkan. Még jó, hogy hősünk át tudja élni az áldozatok utolsó perceit.

Megjelent az Observer, itt a launch trailer

Tegnap óta vásárolható meg a Layers of Fear-csapat új cyberpunk horrorja, az Observer. A srácok ezúttal is gondoskodtak a szürreális körítésről, a főhőst pedig a Szárnyas fejvadászból ismert Rutger Hauer szólaltatja meg.

Augusztus közepén érkezik az Observer

Végre megjelenési dátumot kapott a Bloober Team cyberpunk horrorjátéka. Kevesebb, mint egy hónap múlva már játszhatunk is az Observerrel, a főhős hangját a színészlegenda, Rutger Hauer kölcsönzi majd.

E3 2017: Mozgásban az Observer

A Layers of Fear fejlesztőinek legújabb játéka, az Observer egy cyberpunk horror lesz, amiben egy olyan rendőrt irányítunk, aki különféle augmentációkkal beférkőzhet a nagyváros bűnözőinek elméjébe. De amit ott talál, az igen durva.