Titanfall - hétfőn jön a battle royale-mellékág?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 3.
  • Pletyka
Link másolása
Egyes pletykák szerint a Respawn Entertainment és az Electronic Arts holnap mutatja be és indítja el a Titanfall titokban készült battle royale-mellékágát, az Apex Legendset, ami free-to-play lövöldének ígérkezik.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a régóta várt Star Wars-játék mellett más projektek is lapulnak a Respawn Entertainment tarsolyában, arra azonban valószínűleg senki sem számított, hogy pont az anyagilag nagyot hasaló Titanfall kap majd egy mellékszálat.

A legújabb pletykák szerint azonban holnap, azaz hétfőn pont erre kerül sor. Egyes források szerint az Eelectronic Arts és a stúdió pár napja Los Angelesben látott vendégül egy csomó ismert influenszert, méghozzá azért, hogy elsők között tekinthessék meg a Titanfall battle royale-mellékágát, az Apex Legendset.

A játék free-to-play lesz, de természetesen kapunk majd loot boxokat, amelyek főleg kozmetikai kiegészítőket fognak tartalmazni, és amiket a játékbeli valuta mellett természetesen valódi pénzért is be lehet majd szerezni. Sajnos a játékban nem lesznek titánok, viszont különböző képességű karakterek igen, továbbá az is biztosnak tűnik, hogy háromfős csapatokba verődve csatázhatunk majd a 60 fős küzdelmek során. 

A megkérdezett jelenlévők szerint szórakoztató lett az Apex Legends, de reméljük, ezt hamarosan mi is kideríthetjük. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenhet meg.

9.
9.
kamgecam
Le is töltöm ps libraryből. Valamikor megvettem 3000ft-os ps store akcióban. Ha végeztem Dishonored 2vel (azt most szedtem le 3500ért storeről, rohadt jó akciók vannak,) kijátszom! Sok jót hallottam felőlle! :)
7.
7.
Aanash
Pont hogy a titánokkal lett volna igazán egyedi és ütős.
6.
6.
Ooorky
Super Mario Royal Battle
5.
5.
Josi21
Nem lesznek Titánok... Akkor ez a Titanfail.
2.
2.
Batman
Inkább a Star Wars játékot csinálják!
1.
1.
Cooper911
Hú ez már nagyon kellett. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...