Több játékkal is készül 2019-re a Respawn

  • Írta: szlav
  • 2018. október 31.
  • Hír
Link másolása
Az EA pénzügyi jelentése szerint az immáron az ő szárnyai alá tartozó Respawn több játékot is leszállíthat a jövő év során. Lássuk tehát, hogy milyen címeket várhatunk a titanfallos srácoktól!

Lassan egy éve már, hogy az EA felvásárolta a Titanfall-játékokért felelős Respawn stúdiót. Az év végi üzleti konferenciahívás keretei közt Andrew Wilson, az Electronic Arts elnök-vezérigazgatója pedig szót is ejtett a stúdió projektjeiről - ha minden jól megy, akkor nemcsak egy új címet láthatunk majd tőlük a következő év folyamán. "Több fronton is dolgozunk vadonatúj projekteken, köztük játékokon a Respawn fejlesztőstúdiótól, melyek már a következő ünnepi szezonra elkészülhetnek."

De milyen játékokról is lehet szó egész pontosan? A hívás során ugyan nem neveztek meg konkrét címeket, mégis tudunk több olyan projektről is, amelyen a Respawn neve szerepel. A legkézenfekvőbb ugyebár a Titanfall 3, amelyről hallottunk már jót is, rosszat is, de az EA annyit elárult, hogy a folytatás valamilyen formában már fejlesztés alatt áll. Az azonban meglepő lenne, ha már jövőre trilógiává avanzsálódna a széria, ennél sokkal valószínűbb az idei E3 alatt belengetett cím: a Star Wars Jedi: Fallen Order. Túl sokat nem tudunk róla, szinte semmit nem láttunk még belőle, a júniusi expón azonban mégis azt ígérték, hogy a 2019-es ünnepekkor már rátehetjük a mancsunkat a játékra. Mindezt pedig maga a Respawn elnöke, Vince Zampella erősítette meg.

Ez viszont nem minden, ugyanis az EA-s felvásárlás előtt a fejlesztőstúdió az Oculusszal társulva egy másik névtelen projekten is dolgozott. A Respawn anyavállalata nem törölte ezt a dealt, így szinte biztos, hogy a munkálatok továbbra is folynak. Nyilvánvaló, hogy valamiféle VR-címről beszélhetünk és azt is tudjuk, hogy nincs köze sem a Titanfall, sem pedig a Star Wars brandhez. Bármiről is legyen szó, egy biztos: jövőre sem fognak unatkozva malmozni a respawnos srácok.

7.
7.
LtK
Igen, utóbbi idők legjobb multis élményét nyujtotta. Source engine-hez képest pedig jól is nézett ki. A single sztori szempontból nem volt túl erős, de nagyon ötletes platfrom részek voltak benne. A 3 ha jön, MUST HAVE!
6.
6.
semike
En nem vagyok nagy multiguri, de ez a jatek nalam tiz pontos volt. Johetne egy harmadik resz!!!
4.
4.
crytek
Bárcsak jobban rágyúrnának a single playerre a TF3-ba..
3.
3.
ollie92
Ma már teljesen elfogadott lett az, hogy 1-2 év alatt összedobott, félkész, bugos játékokat árulnak full áron. Ezért se veszek többé EA terméket.
1.
1.
Batman
Majd kiadják ezt a Fallen tökömet mikor jön az új SW film, aztán heló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...