Days Gone - videón az ellenségtípusok

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 6.
  • Videó
Folytatódott a Days Gone világát bemutató videósorozat, a Bend Studio jóvoltából a zombik típusait vehetjük szemügyre. A freakerek nem szende lények, és eltérő taktikát kell alkalmaznunk, ha szembetalálkozunk velük.

A freakerek nem hagyományos értelemben vett zombik, hiszen még élnek, csak egy fertőzés miatt elkorcsosultak. Ugyanúgy enniük és inniuk kell az életben maradáshoz, viszont masszív hordákba verődhetnek, ami kimondottan veszélyes.

A Days Gone négy típust különböztet meg, nem csak máshogy néznek ki, de a viselkedésükben is van különbség.

A játék április 26-án jelenik meg PS4-re, magyar felirattal.

7.
Oldman
Kawada! 5#
Köszi, bìzom benne, hogy amit a jàtèkidővel kapcsolatban ìrtàl, az reàlis lesz! Èn szemèly szerint mindig is szerettem volna egy olyan zombis/ vagy zombi szerű jàtèkkal eltölteni az időt, ami nyìlt vilàgù, remèlhetőleg kellő èrtelmes tartalommal el lesz làtva a game. Ami mèg pozitìvum, hogy magyar felirattal is rendelkezni fog informàciòim szerint. Jò volna, ha stabilan futna a program, emiatt nem első napos vètellel szàmolok, megvàrom biztos ami biztos, a jàtèkosok ez irànyù tapasztalatait. Ami csupàn rèszemre èrtve nem szimpatikus az a hatalmas mennyisègű, gyors mozgàsù èlőhalott horda, de betudom ezt annak, hogy ilyen mozzanatokra is igèny van sokaknàl, vèlhetően nem ez lesz a jellemző a jàtèk egèszère èrtve. A motor irànyìtàsa lehetne majd mèg kifinomultabb, egyelőre kicsit a Ghost recon wildlands motorjànak gyorsan reagàlò mozgàsàra hajaz. Legalàbbis ami a videòkròl lejön ezt lehet megàllapìtani, remèlem tèvedek. Összessègèben ùgy nèz ki egèsz pofàsan összeraktàk a jàtèkot. Megkockàztatom, pozitìv meglepetèse lesz az a jàtèk ennek az èvnek.
6.
NathanDrake
Én baromira várom a játékot. :) Bár, egy dologgal nem vagyok megélgeve méghozzá a kivégzésekkel. Pl mikor egy freakert telibe talál, vagy egy embert nem szakad le a végtagjuk. Last of Usba eléggé csúnyán be tudták küldeni vagy egy Evil Withinbe sőőt még a Wolfensteint se kellett félteni ilyen téren. Jó, mind1 ennyi baj legyen :D lehetne már április 26
5.
Kawada
Ez nekem elég sokáig olyan cucc volt, amihez úgy álltam, hogy de jó lesz majd év vége fele megvenni kb. 25-30 EUR körül... Most meg... Kis túlzással várom a megjelenést és valószínű instant vétel lesz. Szépen kupálódik a látvány is a megjelenéshez közeledve.... És nagyon ritka az a PS4 cím, ahol megkívánom a multit, de itt nagyon remélem, hogy meggondolják magukat a készítők és beraknak valami Survivor szerű multit, ahol akár csapatban is lehetne veretni.

Oldman: Csodkálkoznék ha 15-20 óránál rövidebb lenne a fő sztori szál.
4.
RangerFox
Már túl sokat láttam a játékból, engem már rég meggyőztek.
3.
Oldman
Èrdekes szàmomra ez a jàtèk, van ùgy, hogy egy előzetes alkalmàval nagyon bejön amit làtok, ès van ùgy, hogy na ezt inkàbb mègsem. Az utòbbi trailer megint meghozta a kedvemet. Szòval vàrom. :) Lehet tudni valami pontosabb story jàtèkidő tartamot? Persze tudom, nyìlt vilàgù jàtèkoknàl sok minden mùlik ezen-azon. Tèrkèp mekkora lehet? ( viszonyìtàskènt ) Valami infò esetleg!
2.
kamgecam
#1: +1 A bankkáryám bánja! :D
1.
KopyAti
Húzós évünk volt, van és lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...