Metro Exodus - Artyom rémálma

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 6.
  • Videó
Link másolása
Csupán egy hetet kell még kivárni a Metro Exodus premierjéig, szerencsére a 4A Games addig is folyamatosan adagolja a látnivalókat. Ezúttal egy filmes előzetest kaptunk, melyből kiderül, mitől tart leginkább főhősünk.

Az Artyom rémálmára keresztelt CG-kedvcsinálóban főszereplőnk reményei és félelmei elevenednek meg előttünk. Az álom elvezet minket a Moszkván kívüli senkiföldjére, ahol mutáns állatok és ellenségek frakciók keserítik meg az életünket, a nukleáris háború nyomai lehangoló képet festenek.

Kitartás, hiszen a Metro Exodus hamarosan, egészen pontosan február 15-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re!

18.
18.
hedzsooo
Hűűűű, de messze van még a jövőhét vége! :D
17.
17.
hedzsooo
#11: Szerintem a DLC-k hozzátenni fognak majd a már meglévő dolgokhoz, amiket az alapjátékban megismerünk, szóval a játék világához adnak pluszt majd, hogy mégjobban megismerjük de maguk a történetek ott különállóak lesznek, nem az alapjáték történetének szerves része. Én legalább is így készíteném el a 2 DLC-t, mint pl. a CDPR a Witcher 3-hoz annó, hasonlót lehetne simán itt is kihozni, hiszen ebben a világban is van bőven lehetőség, fantázia.
16.
16.
Promozzák ezt a játékot, pedig még egy év, amire megjelenik... Addig is, marad Artyom rémálma. Eddig is volt minden szörny és borzalom a játékban, de most a főszereplő kénytelen szembenézni... Az epic - el.
14.
14.
Back2U
#5: Ezzel egy picit vigyázzunk, a CDPR egy elég kicsi csapat még, soha ekkora projekt nem volt náluk, még a Witcher is kisebb, nem kéne ennyire optimistának lenni.
13.
13.
Diabolis83
..... Khm.... Khm.... Hűpammmmeg...
12.
12.
KRAT0S
11.
11.
RangerFox
#10: Igazad volt, tényleg még jobban meghozta a kedvem. Az egyetlen dolog, amitől félek, az a két story dlc... Kíváncsi vagyok, mennyire fognak hiányozni az alapjátékból, a teljes és kerek sztorihoz.
10.
10.
hedzsooo
#8: Szerintem nem lövöd le, viszont még inkább várni fogod a jövőheti megjelenését! :-)
9.
9.
Marcus88
Nem rossz kis videó.
Bár engem inkább egy gameplay jobban meg tud győzni.
Jól összevágott ütős trailert szinte bármiről lehet készíteni,megfelelő zenével!
De nem lesz ez rossz.
8.
8.
RangerFox
Már az első trailere is meggyőzött, inkább nem lövöm le a poénokat ezzel a videóval.
7.
7.
hedzsooo
#5: Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy a Cyberpunk 2077 készen lesz teljesen jövőre... Viszont ha igen, akkor egyet kell értsek veled természetesen. :-)
5.
5.
bitbandita
#3: Szerintem 2020-ban a Cyberpunk mindent ki fog ütni. Ha valakinek személy szerint esetleg nem is jön be, mert nem szereti az rpg-t, vagy szimplán csak a lore nem szimpatikus neki, de az biztos, hogy a szakmát és a játékostársadalom zömét le fogja hengerelni.
3.
3.
hedzsooo
1.
1.
kamgecam
Uh, egyre durvábban bejön a game, pedig eleinte nem érdeket! Brutál jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...