Már megint csúszik a Phoenix Point

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 6.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti XCOM alkotójának játékára sajnos még tovább kell várni. Maga Julian Gollop jelentette be egy videóüzenetben, hogy noha a tartalom kész van, a Phoenix Point extra polírozásra szorul.

A sztori szerint egy pandoravírusnak nevezett idegen kórokozó csaknem elpusztította az emberiséget. A szerencsések gyorsan meghaltak, ám a többiek szörnyű mutáción mentek át, és klónozással reprodukálódtak. Az egészséges emberek kétségbeesetten tartják az utolsó védvonalat - őket alakítjuk mi.

A Phoenix Point hűen követi az XCOM hagyományait, ami nem véletlen, hiszen a klasszikus széria atyja, Julian Gollop bábáskodik felette.

Eredetileg 2018 végére vártuk a premiert, majd a dátumot idén júniusra tolták át, de a rendező legfrissebb üzenete szerint ezt a hónapot sem sikerül tartani. Ehelyett szeptemberben csaphatunk le a körökre osztott anyagra.

Gollop elárulta, hogy a tartalmi fejlesztésekkel végeztek, minden működik, de a csúszás lehetővé teszi számukra, hogy szélesebb körben is tesztelhessék és polírozhassák a játékot. Az úriember tisztában van azzal, hogy ez sokakat érzékenyen érinthet, ezért sajnálatát fejezte ki.

1.
1.
borzasztóan érzékeny a műfaj apróságokra, főleg játszhatóság szempontjából, jó döntés, nekem instant buy szeptemberben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...