Far Cry: New Dawn - kocsmában balhéznak az ikrek

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 6.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Far Cry következő részének, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft a hátralévő napokban kicsit megpörgeti a játék marketingjét. Az élőszereplős előzetesben a játék ikerpárja rak rendet egy kocsmában.

Izgalmasnak ígérkezik a jövő hét, hiszen egyszerre három nagyobb megjelenés is ugyanarra a napra esik majd. Február 15-én érkezik a régóta várt Crackdown 3, a Metro Exodus és a Far Cry következő epizódja, a New Dawn is.

Szoros versengés lesz a három játék között, ráadásul a Far Cry: New Dawn ismerős helyszínen játszódik majd, hiszen az ötödik epizód atomrobbanás után megmaradt vidékét járhatjuk be újra. Ezúttal már teljesen új frakciókat kell majd rendre utasítanunk, ráadásul főgonoszok is mások lesznek, hiszen ezúttal Mickey és Lou testvérpárosa kapja a főszerepet. Ahogy az a fenti élőszereplős előzetesből kiderül, nem nagyon ismernek kegyelmet.

A Far Cry: New Dawn február 15-én rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

4.
4.
Kelan
Hát ez nagyon gagyi volt....
1.
1.
shatterhand
Szerintem ez egy proba. Season year modellt ultetik at stand alone folytatasba. Kevesebb munkaval, kevesebb pénzért kész egy uj jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...