Far Cry: New Dawn PC, PS4, XBOXONE

Visszatérünk Hope Countyba, igaz, az egészen más arcát mutatja meg ezúttal.
Típus:

Brit toplista: sehol sincs a Crackdown 3

A múlt heti megjelenések kicsit megbolygatták az eddigi állóvizet, így a Red Dead Redemption 2 ezúttal lecsúszott az aranyéremről. Azonban sem az éllovas Far Cry: New Dawnnak, sem a Crackdown 3-nak nincs oka az örömre.

Far Cry: New Dawn teszt

Joseph Seed terve félresiklott, a nukleáris apokalipszis után az ígéret földje maga lett a pokol. A kietlen vidéken egy új hatalom van születőben, mely minden eddiginél sötétebb időket hozhat Hope megyére. Itt jövünk mi a képbe.

Befutott a Far Cry: New Dawn launch trailere

Holnap ismét visszatérünk Hope Countyba, előtte azonban van időnk ráhangolódni az őrületre még egy utolsó előzetessel. Aki pedig színtiszta játékmenetre vágyik, az belenézhet a New Dawn első 20 percébe is.

Far Cry: New Dawn - kocsmában balhéznak az ikrek

Nyakunkon a Far Cry következő részének, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft a hátralévő napokban kicsit megpörgeti a játék marketingjét. Az élőszereplős előzetesben a játék ikerpárja rak rendet egy kocsmában.

Vadkansimogatós előzetesen a Far Cry: New Dawn

A korábbi részekhez képest egy meglehetősen baljós és sötét hangulatú sztoritrailert kapott a posztapokaliptikus Far Cry: New Dawn, mely egy izgalmas történetet vetít előre rengeteg akcióval és bibliai utalásokkal.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Szerepjátékos elemekkel jön a Far Cry: New Dawn

Jean-Sebastien Decant, a játék kreatív rendezője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre adott egyik válaszában megerősítette, hogy igyekeztek több elemében is változtatni az alapokon, így lesz benne egy kis szerepjátékos vonal is.

Részletes gépigényt kapott a Far Cry: New Dawn

Közeledik a Far Cry posztapokaliptikus kiadásának, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft lerántotta a leplet a játék PC-s kiadásának pontos rendszerkövetelményeiről.

Ennyit változott a pálya a Far Cry: New Dawnban

Egy Cycu1 nevű youtuber megosztott egy összehasonlító videót, amelyből kiderül, hogyan változott meg Hope megye a Far Cry 5 eseményei után. Úgy látszik, a természet kezdi visszahódítani azt, ami mindig is az övé volt.

TGA 2018: Itt az új Far Cry-játék

Ugyan idő előtt kiszivárgott néhány fontos részlet a következő Far Cry-játékról, a hivatalos bemutatóra most került sor. Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg a Far Cry 5--öt gondolják tovább a fejlesztők.