Júniusban jön a Warhammer: Chaosbane

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Megjelenés
A How to Survive fejlesztője ezúttal a Warhammer univerzumában próbál szerencsét egy akció-szerepjátékkal. A Chaosbane-nek már napra pontos dátuma is van, ráadásul az előrendelők két bétateszten is részt vehetnek.

A Warhammer: Chaosbane egy vérbeli felülnézetes akció-RPG, amelyben többféle faj közül választhatunk. Hősünkkel bejárhatjuk Praag elátkozott városát és Nulnt is, amely a Birodalom egykori fővárosa volt. 

Mindegyik kaszt egyedi skillekkel kecsegtet, de hogy pontosan mennyit tárazhatunk be magunknak, az az aktuális Bloodlust-szintünktől függ.

Az Eko Software játéka június 4-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az előrendelők garantáltan hozzáférhetnek a bétateszthez, amit két fázisban rendeznek meg, az elsőt március folyamán, a másodikat egy hónappal később. A korai verzióban a kampány elejét játszhatjuk végig egyedül vagy kooperatív módban.

12.
Khaszás
Mobilra nem is jön? :D Hát kíváncsian várom mi sül ki belőle amúgy :P :D
11.
latis666
Nekem még az a bajom hogy egyáltalán nincs warhammer hangulata. Ez csak egy hack and slash bena grafikával meg kaotikus jatekmenettel. De lehet hogy tévedek.
10.
Nyarlako
#9: Nem az baj hogy copy, hanem hogy mit, legalábbis nálam. Ez az a müfaj ahol lehetsz te akármilyen jó, ha nem vagy eléggé feltápolt ledarálnak, én meg már csak azt élvezem ahol elsö a skill, a statok meg legfeljebb másodhegedüsök.
Ezért volt csalódás hogy modern akció-rpg helyett ilyen lesz mert a warhammert meg szeretem.
9.
Chrysh
#8: Path of Exile többek között tudott színt hozni a zsánerbe, éppen ezért van még ami érdekes lehet a Diablo 2 óta, hiába nekem is az az örök kedvenc. Az hogy copy, hát istenem, mi nem copyz valamit?
8.
Nyarlako
#7: Mert utoljára a Diablo 2t élveztem, de az is egy hülye grindfeszt volt vissza gondolva. A 3 egyáltalán nem jött be, szerintem ez a klikkfeszt műfaj rosszul öregedett.
Legalábbis nekem.
7.
Chrysh
#5: OK, és miután túlteszed magad azon, hogy ez egy Diablo klón, miért is indul hátrányból a te szemedben?
6.
Perseus84
#3: Pont mint crytek baratunk :D
5.
Nyarlako
#4: Ez a felülnézetes darálás akárhogy nézed jellegzetesen Diabo. De köss csak bele mindenbe, engem aztán nem hat meg.
4.
Chrysh
#2: Diablo klón, God of War klón, Gears of War klón, PUBG klón, WOW klón, Dark Souls klón.szólj ha kihagyok valamit, hogy minden hírhez oda lehessen biggyeszteni, hogy ez mihez képest klón.

VAGY nem hasonlítgatunk feleslegesen és megnézzük mi sül ki ebből.
3.
silkgoat
#1: No igen, en is ugy latom, hogy sok agyat nem igenyel ez a jatek. "Brutal and tactical combat" aham :D
2.
Nyarlako
Már majdnem örültem de csak egy Diablo klón, kár.
1.
crytek
Végre!! Nem körökre osztott fostenger
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...