Warhammer: Chaosbane PC, PS4, XBOXONE

Az Old Worldre visz az Eko Software akció-RPG-je.
Típus:

Warhammer: Chaosbane - next-gen konzolokon is

Hivatalosan is bejelentették, hogy következő generációs konzolokra is ellátogat az egy éve megjelent Diablo stílusú ARPG, a Warhammer: Chaosbane. Hogy a játék miként fog az erősebb hardverből profitálni, arról még nem esett szó.

Warhammer: Chaosbane teszt

Lecsekkoltuk a Warhammer Fantasy univerzumban játszódó első izometrikus akció-szerepjátékot, amely ugyan kellemes szórakozást nyújtott a május végére kimaxolt Diablo-szezon után, de nem hagyott maradéktalanul jó szájízt...

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Sztoritraileren a Warhammer: Chaosbane

A legújabb akció-RPG ott veszi fel a fonalat, amikor Magnus legyőzi az Asaval Kul által vezetett káoszhordákat: a cél a Régi Világ feletti uralom megszerzése. Erről szól a legújabb sztoriközpontú előzetes.

Ilyen sok szörny lesz a Warhammer: Chaosbane-ben

Az Eko Software közelgő akció-RPG-jében több mint hetven különböző szörny kapott helyet. Persze nem egyedül törnek az életünkre, a legújabb előzetesből az is kiderül, hogy nem egyszer hordákban lesnek áldozatukra.

Megy a Warhammer: Chaosbane második bétája

A Warhammer fantasy világa is felveszi az izometrikus nézetet egy Diablo-szerű akció-RPG erejéig. A Chaosbane előrendelői most újra belenézhetnek a bétába, ahol kipróbálhatják a Dwarf Trollslayert, vagy az Elf Scoutot.

Warhammer: Chaosbane - bemutatkoznak az elfek

A Chaosbane négy hőse közül egy újabb mutatkozott be egy saját trailerrel karöltve, melyen teljesen friss gameplay felvételeket is láthatunk. Az eddigiek alapján meglehetősen ígéretes akció-RPG-vel lesz dolgunk.

Júniusban jön a Warhammer: Chaosbane

A How to Survive fejlesztője ezúttal a Warhammer univerzumában próbál szerencsét egy akció-szerepjátékkal. A Chaosbane-nek már napra pontos dátuma is van, ráadásul az előrendelők két bétateszten is részt vehetnek.

Először mozog a Warhammer: Chaosbane

A júniusban bejelentett Warhammer: Chaosbane egy felülnézetes akció-RPG lesz, a fejlesztést a How to Survive-ról elhíresült Eko Software végzi. Most végre megtudhatjuk, mire számítsunk jövőre.