VR-támogatást kap a DiRT Rally 2.0

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 9.
  • Hír
Link másolása
Két hét múlva érkezik a Codemasters legendás raliszériájának legújabb része, mely nem csak a lenyűgöző látvány, a rengeteg klasszikus verda és hivatalos FIA World Rallycross Championship-pályák miatt lesz izgalmas, hanem a VR miatt is.

A mai napon a DiRT csapata egy hivatalos tweetben az alábbi bejegyzést tette közzé, amely alapján nagyon úgy néz ki, hogy a PC-s játékosok a februári megjelenést követően, valamikor a nyár során a virtuális valóságban is volán mögé pattanhatnak, és belekezdhetnek a sárdagasztós száguldozásba.

Ahogy egyébként közeledünk a játék megjelenéséhez, meglehetősen sok infó érkezik be az alkotásról. Az alábbi cikkünkben az új pályákkal foglalkoztunk, itt a játékban szereplő klasszikus verdákra vethetsz egy pillantást, a gépigényért pedig az alábbi linkre célszerű kattintani.

Az online multival megspékelt DiRT Rally 2.0 a jelenlegi tervek szerint február 22-én rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

2.
2.
kergabi83
Istenkirály. Az egyik legjobb VR buli! Csinálhatnának az F1-re is, az is nagy élmény.
1.
1.
Őrnagy
Jelenleg van olyan játék ps4re, amiben egyszerre több autó van a pályán, ugyanúgy, mint rallycrossban, de nem rövid körpályán folyik a verseny, hanem hosszú pályákon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...