Assassin’s Creed: Odyssey - jön a New Game Plus

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 9.
  • Letöltés
Link másolása
Ha te is az Assassin’s Creed-franchise egyik olyan rajongója vagy, aki már végigvitte a legutóbbi epizódot, és jelenleg is újabb kihívásokra vár, akkor van egy jó hírűnk! A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a New Game Plus!

A bejelentés egy hivatalos tweet formájában érkezett, mely meglehetősen szűkszavú volt, így konkrét megjelenési dátumot még nem kaptunk, de azt már tudni lehet, hogy még a hónap vége előtt elérhető lesz az új kihívásokat tartogató játékmód.

Ugyanígy a rengeteg kérdés ellenére még az sem derült ki, hogy vajon ugyanazzal a főszereplővel kell újból nekivágnunk a játéknak, akinek már a kezdetek óta a bőrébe bújtunk, vagy hogy a korábban elért fegyvereinket, képességeinket és hajósainkat megtarthatjuk-e. A Ubisoft várhatóan a jövő hét során osztja meg a NG+-ról a további információkat.

Ami egyébként az Assassin’s Creed-franchise-ot illeti, mostanában nem fognak unatkozni a rajongók, hiszen a New Game Plus mellett tavasszal érkezik az Assassin’s Creed III Remastered is, mely az alapjáték mellett az összes DLC és a Liberation alcímű mellékszál felújított kiadását is tartalmazni fogja.

6.
6.
Max3000
#5: 200 óránál már azért drasztikus a virágszedés effektus legyen szó bármilyen nagy játékról.
4.
4.
RangerFox
40 óra után 50%-nál tartok, a sztorit se játszottam végig, a dlc-k és a két felújított játék is ott lesz még... Kizártnak érzem, hogy a New Game Plusba is időt fektessek. Itt már tényleg az van, hogy túl nagy a térkép, túl sok a tartalom, és ez a nagy mennyiségű content megfekszi az ember gyomrát.
2.
2.
SLi
#1: inkább nagyon rossz, újabb pár tucat óra mínusz szabadidő
1.
1.
Max3000
OCD betegeknek kiváló hír ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...