Assassin’s Creed: Odyssey - jön a New Game Plus

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 9.
  • Letöltés
Ha te is az Assassin’s Creed-franchise egyik olyan rajongója vagy, aki már végigvitte a legutóbbi epizódot, és jelenleg is újabb kihívásokra vár, akkor van egy jó hírűnk! A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a New Game Plus!

A bejelentés egy hivatalos tweet formájában érkezett, mely meglehetősen szűkszavú volt, így konkrét megjelenési dátumot még nem kaptunk, de azt már tudni lehet, hogy még a hónap vége előtt elérhető lesz az új kihívásokat tartogató játékmód.

Ugyanígy a rengeteg kérdés ellenére még az sem derült ki, hogy vajon ugyanazzal a főszereplővel kell újból nekivágnunk a játéknak, akinek már a kezdetek óta a bőrébe bújtunk, vagy hogy a korábban elért fegyvereinket, képességeinket és hajósainkat megtarthatjuk-e. A Ubisoft várhatóan a jövő hét során osztja meg a NG+-ról a további információkat.

Ami egyébként az Assassin’s Creed-franchise-ot illeti, mostanában nem fognak unatkozni a rajongók, hiszen a New Game Plus mellett tavasszal érkezik az Assassin’s Creed III Remastered is, mely az alapjáték mellett az összes DLC és a Liberation alcímű mellékszál felújított kiadását is tartalmazni fogja.

9.
Kawada
#7: Azért az Ubi sokat fejlődött ilyen szempontból magához képest. Én meglepően változatosnak találtam, és ha lényegi része azért ismétlődő már egy idő után, elég jópofa sztorikat kerekítettek a mellékküldiknek és így nem vált unalmassá. Mondjuk a világot nagyon összerakták és számomra biztos sokat számított, hogy szívesen fedeztem fel dolgokat.
8.
Kawada
#4: Nagyon tetszett az Origins, nekem pont bejöttek a változások és eszméletlen frankó lett az egyiptomi világ. De már az is nagyon időrabló volt. Gyakorlatilag a mellékküldik nem azért vannak, hogy ha az ember akar, jobban elmerüljön benne, hanem rá is kell menni, különben nem tud az ember fejlődni, hogy tudjon haladni a fő küldikkel. Ez már nekem idegesítő napi 1-2 óra játékidővel. Pedig tényleg nagyon tetszett az Origins is és nem is untam meg (végül olyan 37 óra körül fejeztem én be, de az utolsó 15 óra futás volt gyakorlatilag. Plusz előtte volt egy 17 órám benne, de valami f*szság miatt a mentésnek helló)... de mással is "kell" sajnos...
7.
Nyarlako
#4: Abból a contentböl mennyi a fetch quest? Witcher 3ban is a kurva nagy open World content az volt hogy a 800. banditatábor meg szart sem érö "kincs".
6.
Max3000
#5: 200 óránál már azért drasztikus a virágszedés effektus legyen szó bármilyen nagy játékról.
5.
SLi
#3: ennyivel nagyobb mint az origins? 67 óra körül volt ott a platinum, most az ezio trilógiát nyomom erre még nem volt időm de a akkor ezek szerint nem is baj hogy idén nem lesz új rész
4.
RangerFox
40 óra után 50%-nál tartok, a sztorit se játszottam végig, a dlc-k és a két felújított játék is ott lesz még... Kizártnak érzem, hogy a New Game Plusba is időt fektessek. Itt már tényleg az van, hogy túl nagy a térkép, túl sok a tartalom, és ez a nagy mennyiségű content megfekszi az ember gyomrát.
3.
NemecsekErno
Azta! Jöhet!
Bár még az alapjátékot sem sikerült befejeznem, kb 200 óra és 90% után direkt leálltam vele, mert vannak fontosabb dolgok is az életben...
Legalábbis ezzel biztatgatom magam, de most meging elgyengültem.
2.
SLi
#1: inkább nagyon rossz, újabb pár tucat óra mínusz szabadidő
1.
Max3000
OCD betegeknek kiváló hír ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...