Rainbow Six: Siege - jönnek az ausztrálok

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 9.
  • Letöltés
Megerősítést nyert a korábbi pletyka, valóban az ausztrál SASR kommandó tagjai érkeznek a népszerű lövölde legújabb hadműveletében. Két új operátorral jön az Operation Burnt Horizon.

Hamarosan beköszönt a Year 4 Season 1 a Rainbow Six: Siege világába, melynek köszönhetően két új operátort üdvözölhetünk majd a csapatban. Mindketten az ausztrál Special Air Service Regiment kötelékében harcoltak (mely egyébként a brit SAS kommandó helyi megfelelője), a pontos leírás szerint még közös múltjuk is van, noha két külön csapatban fogják megkezdeni szolgálatukat.

A részletes felszerelésükről egyelőre még nem érkezett hivatalos információ, ám azt már tudni lehet, hogy a frissítés tartalmazni fog egy új térképet is, melyen egy balul sikerült autós üldözés maradványait láthatjuk a végeláthatatlan puszta közepén.

Ugyan hivatalos információ tényleg nincs az új operátorokról, ám egyes - feltehetően hiteles - szivárogtatások szerint a támadó egységet Gridlocknak nevezik, és egyfajta vörös, hálószerű csapdát tud bevetni, ami nem csak lassítja a támadókat, de sebzi is őket, ha belegabalyodnak. A védekezésre specializálódott katona neve Mozzie lesz, mely speciális képességeinek és felszerelésének köszönhetően képes lesz átvenni az irányítást az ellenség rádióvezérlésű eszközei felett.

A Rainbow Six: Siege - Operation Burnt Horizon a jelenlegi tervek szerint február 17-én rajtol el Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n.

4.
JohnSpartan
#3: Hát igen... azzal az őrületbr lehet kergetni mikor az ellenfél csapat mind 100 feletti pinggel vereti és esélyed sincs lelőni.

De még mindig azt mondom hogy a célzással és a hitbox al van valami nagy gubanc mert nem 1 olyan felvett anagyot tudnék most mutatni amikor a csávót 3x fejbecsattintom és még az agya is a falon van de nem, ő vígan lő egy full homályt és kapom a fejest......

Kiválló multis játéknak tartom még mindig az R6 ot de lassan ott tartok ha ezzel nem kezdenek valamit akkor megy a retyóba!
3.
Kawada
#2: Én sem igen látom, hogy miként lesz ebből 100 operátor. Már előző évadban is kicsit azt éreztem párnál, hogy saját magukat ismétlik. Ettől függetlenül nem vagyok annyira negatív, jöhetnek az újak. Engem jobban zavar az, hogy ban/report rendszer szerintem egy kalap fos. Nekünk csapaton belül is van 1-2 arc, akit mi magunk szoktuk riportolni ha elgurul a gyógyszer náluk, ez már hónapok óta és még csak időleges bant se kapott soha, pedig ha minket idegesít és zavar az amit ír, akkor nem hiszem, hogy más ne riportolná.

Másik olyan tényező amitől gyakran megjön a kedvem az uninstall gombra ráklikkelni, az maga a matchmaking... Kedzve attól, hogy komplett napok telnek el úgy, hogy egymás után 5-6 -szor már futó meccsbe dob be. Nem is említve azt, hogy sűrűn jön össze az, hogy engem valami 30-40-50-es szintű nímandokkal dob össze (én értem, hogy el kell kezdeni valahol...) össze, míg a másik oldalon van 2 plat, egy dia meg 2 gold 1... És akkor vazelint veszem is elő...

Illetve ami még nagyon rossz, és talán a matchamking regionalizálásával lehetne legalább enyhíteni, az a "peekers advantage". Amikor én védőként annyit látok, hogy ezred másodperc alatt benéz és headshot, majd deadcamben látom, hogy nála ez úgy nézett ki, hogy benéz, kétszer beletúr az orréba, lefőz egy kávét, becéloz és lő...
2.
JohnSpartan
Nincs semmi értelme már új operátorokat tólni ebbe a játékba! Erre már rájöhettek volna a marhák... semmi épkkézláb ötletük nincsen... Elöző seasson-ból is csak Kaid, Nomad és Mavrick volt csak használható...

Inkább tennék rendbe azt a fos hitbox-ot meg a célzást mert nagyon elbaszták!!!
1.
redsovi
Pletyka? Már január elején volt leaked screenshot lol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...