The Division 2 - lesz nyílt bétateszt is

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 11.
  • Korai verzió
Ha attól tartottál, hogy a megjelenés előtt csak az előrendelők kiváltsága lesz a The Division 2 bétatesztje, akkor tévedtél. A fejlesztők elszólták magukat a legutóbbi livestreamjükben, így a nagyközönség is kipróbálhatja a címet.

Noha a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan, nagyon úgy tűnik, hogy nyílt bétatesztet kap a The Division 2. A Ubisoft Massive csapata az egész múlt hétvégén streamelte az előrendelőknek szánt privát bétát a Twitchen, ám egyszer egy sor bugba futottak bele, mire az egyik házigazda azt ígérte, hogy a hibák a nyílt bétatesztben orvosolva lesznek.

Bizonyíték is van, egy TiniestBuckle nevű Reddit-felhasználó rögzítette az ominózus jelenetet.

Nem lennénk meglepve, ha az elszólás igaznak bizonyulna. Már az első rész esetében is rendeztek publikus tesztet, röviddel a végleges változat megjelenése előtt. Hasonló ütemtervvel vértezték fel a The Division 2-t is, ami alapján február végén, vagy március elején a nagyközönség számára is megnyílnak a szerverek.

A The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
pkflavio
#4: Engem sem sajnos , de várjuk meg a gamet kész állapotában.
4.
kindzsal
Engem nem gyozott meg, de az elso resze is jopar DLC(es patch) megjelenese utan teljesen vallalhato es fun coop lett. Nekem raer.
3.
simon 555
Sajnos csak tegnap kaptam meg a kódomat, szóval nem tudtam sokat játszani vele, arról van valami, hogy újat kell e majd letölteni vagy tartsam ezt a gépemen?
2.
Kawada
Dícséretes, bár szerintem most is olyan volt, hogy az nem kapott/szerzett kulcsot, aki nem akart. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...