Ingyen hétvégével és leárazással erősít az ArmA III

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 13.
  • Akció
Link másolása
Mi is lehetne stílszerűbb Valentin-napon, mint belekezdeni egy olyan kapcsolatba, amiről előre tudod, hogy számos kihívással jár, rengeteg erőforrást igényel és közel sem tökéletes, de mégis adsz neki egy esélyt. Ingyen lesz tölthető az ArmA III.

Egészen pontosan csütörtöktől, azaz február 14-től hétfőig, vagyis február 18-ig ingyen kipróbálható lesz a Bohemia Interactive legendás taktikai shootere. Akinek pedig az alkotás a díjmentes próba ideje alatt képes lesz beférkőzni a szívébe, az igazán örülhet, ugyanis 66 százalékos leárazással vásárolhatja majd meg a Steamen.

Az akció egyébként nem csak az alapjátékra, hanem a DLC-kre is érvényes lesz, így a jet skiket és a 100 négyzetkilométeres szigetet tartalmazó ArmA III: Apex mellett a gokartozós ArmA III: Karts is izgalmas választás lehet.

4.
4.
logic5
#3: 2035-ben talán :D Igazi f@s. Két haverom megszállottja, az egyik 18FPS-el játszik. GRAT :D
3.
3.
crytek
#2: Amikor 980Ti-m volt gondoltam csak a bohozat kedvéért mindent felküldök csutka maxra grafikailag de mindent ami a game beállításaiban csak lehet...2-3 fps...Azt mondanom se kell, hogy akkor még mindig nem létezik game-er körben olyan gép amik ezt maxon vinni stabil 60 fps-el... Azért arra kíváncsi leszek hányat írunk majd mikor mikor ez valami HW-nek sikerül..
2.
2.
logic5
Az optimalizálásról ne is beszéljünk. Igazi ipari hulladék sajna...
1.
1.
crytek
Sose lesz ez olcsó ezer éves cím azt mindig drága még 66%-al is...+ még vicces is hogy nincs komplett csomag egybe amibe minden benne van..

Mindegy továbbra is várjuk a bundlet amibe szaréhugyé adják majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...