A THQ Nordic felvásárolta a Warhorse Studiost

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 13.
  • Biznisz
Link másolása
A folyamatosan bővülő THQ Nordic a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy újabb stúdiót sikerült megkaparintania, ezúttal a Kingdom Come: Deliverance fejlesztéséért is felelős Warhorse Studios személyében.

A felvásárlás a hírek szerint 33,2 millió euró értékben történt meg, mely után a Warhorse Studios továbbra is egy független stúdióként működhet, immár a Koch Media kötelékében.

A THQ Nordic ügyvezető igazgatója, Lars Wingefors elmondása szerint „a Warhorse Studios az egyik vezető független stúdió Európában, büszke vagyok rá, hogy a THQ Nordic csapatában üdvözölhetem őket. A Kingdom Come: Deliverance a pontosan egy évvel ezelőtti megjelenése óta komoly sikereket ért el, mostanra már több mint 2 millió példányt adtak el belőle. Izgatottan várom a közös munkát az alapítókkal, akik a következő évtizedekben is jelentős kreatív szabadsággal vezethetik majd a stúdiót.”

A Warhorse Studios oldaláról Martin Fryvalsky, a vállalat vezetője hatalmas mérföldkőnek vélte azt, hogy mostantól a THQ Nordic családjába tartozhatnak. „Kis startup stúdióként kezdtük egy maroknyi alkalmazottal, akik eléggé lelkesek voltak ahhoz, hogy csatlakozzanak a kihívásokkal teli projektünkhöz. Azt, hogy nemzetközi szintre léphettünk, csapattagjaink képességeinek, befektetőink bizalmának és támogatásának, illetve rajongóink lelkesedésének köszönhetjük, akik a Kickstarter-kampányunk során lehetővé tették a Kingdom Come: Deliverance fejlesztését. Hiszünk abban, hogy a THQ Nordic megadja nekünk azt az extra lendületet a küldetésünkben, ami segít, hogy izgalmas játékokat készítsünk a vásárlóinknak és tovább szélesítsük a játékipar határait.”

3.
3.
crytek
Van pár cuccos a kezükben...

https://i.postimg.cc/5fWm0HDw/2019-02-13-21-36-37-THQ-Nordic.jpg
2.
2.
#1: Az EA-Acti vonalon van ez. Szerintem ez a THQ Nordic más - de majd kiderül. Mondjuk hozzáteszem, hogy engem a Kingdom Come nem mozgatott meg egy ingyen próbára sem.
1.
1.
Juha
Mindig így nyilatkoznak az elején, később meg jön a tagok lelépése/leépítése, és csak a név marad, ami eladja a sz*rjukat. Ha előbb be nem zárják persze.
De hátha ez egy pozitív példa lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...