Apex Legends - befutott az első frissítés

  • Írta: szlav
  • 2019. február 14.
  • Letöltés
Link másolása
Valentin-napi cókmókot és egy csokornyi javítást hoz az Apex Legends első frissítése. Alig egy hetünk lesz az új kozmetikai cuccok beszerzésére, érdemes tehát sietni, ha nem akartok lemaradni róluk!

Megérkezett az Apex Legends első komolyabb frissítése, melynek részleteit a Respawn a játék Reddit-oldalán osztotta meg. Ebből kiderült az is, hogy a patch témája a szerelmesek ünnepéhez kötődik - február 19-ig bezárólag három kozmetikai cuccot is beszerezhetünk.

A bannerükre egy "Live Die Live" nevezetű jelvényt kapnak azok, akik az esemény alatt felélesztenek egy csapattársat, a Through the Heart Longbow DMR-skint és Pathfinder Love of the Game bannerjét pedig a játék in-game boltjában keressétek!

A valentin-napi cuccok mellett egyébként egy rakás bugot is kijavít az új patch, valamint javul majd a játék teljesítménye is - összességében jóval stabilabb programot kapunk. A részletekért csekkoljátok le a fenti linket!

Az Apex Legends PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelent meg.

9.
9.
Terawatt
#7: Remélem mint régimotoros rájöttél, hogy itt jobbklikkel van rendes célzás is...nem úgy mint ált. a csgoban:) Keress csapatot. van magyar discord közösség is apexre
7.
7.
Dízel
Ennek a jateknak semmi egyéni értelme nincs, csak csapatban lehet de hát kurva nehéz. Én 20 meccs nulla kill. Lövöm mint az állat sebződik, aztan eltünik meg agyonlő a másik.. hiába, én régi motoros vagyok, maradok a cs:go-nal. nekem el felfoghatatlan.
6.
6.
Back2U
#4: Volt hogy 4 killt szedtem vele, imádtam :D
5.
5.
shatterhand
Pancelokat szorhatnak kevésbé. Kicsit tul sok a feltoltesi lehetőség. Meg a ringet is erősebbre kéne állítani. Codban is állítottak azon.
4.
4.
Duken
#3: Neeeeeeeeee! Ugye nem? Kedvencem az attacmentel. Autoba dara van! Bődös fenének nerfelik.Inkább legyen akkor nehezebb attacmentet találni hozzá.
3.
3.
Back2U
Úgy érzem a prowlert nerfelték :c
2.
2.
Gykrizsi
Nekem a szerver stabilabb lett, kevesebb errort dob ki meccsből való kilépéskor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...