Apex Legends PC, PS4, XBOXONE

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
Típus:

Apex Legends - elrajtolt a Fight or Fright

A mai napon veszi kezdetét az Apex Legends halloweeni eseménye, a Fight or Fright, ami az ilyenkor szokásos kosztümök mellett egy új játékmódot is elérhetővé tesz. Ez lesz a Shadowfall.

Apex Legends - csokit, vagy csalunk!

Éppen csak elrajtolt az Apex Legends harmadik szezonja, a Meltdown, jövő héten máris érkezik egy időleges esemény, a Fight or Fright, aminek keretein belül a halloween kapja majd a főszerepet.

Apex Legends - nagyot fog ütni a halloween?

Úgy fest, hogy a Respawn csapata komoly erőfeszítéseket tesz az idei halloween még rémisztőbbé varázslására. Az adatbányászoknak köszönhetően kiderült, hogy milyen szezonális újdonságokra számíthatunk a hónap végétől.

Apex Legends - elrajtolt a harmadik évad

Az elmúlt hónapok visszafogottsága után az Apex Legends harmadik évadának nyitányára nagyon rákészült az Electronic Arts, így a korábban már látott kedvcsinálók után érkezett még két videó.

Frissítve: Apex Legends - a tűz és jég dala

Egy bombasztikus előzetessel készülhetünk az Apex Legends harmadik szezonjára. Közeledik a Meltdown, és ahogy azt korábban is sejtettük, Crypto és a csapat többi tagja egy vadonatúj helyszínre látogatnak el.

Apex Legends - új térképpel jön a harmadik szezon?

Felbukkant az Apex Legends Twitter-oldalán egy friss bejegyzés, amiben Crypto levelét olvashatjuk el, amit annak a Mystiknek címzett, aki nem más, mint az édesanyja. A levél valószínűleg arra utal, hogy úton az új helyszín.

Bezuhant a PC-s Apex Legends teljesítménye

Ha mostanában úgy érzitek, hogy valami nem oké az Apex Legends PC-s változatával, akkor nem vagytok egyedül - számtalan játékos jelentette, hogy a legutóbbi frissítés óta komoly gondok akadtak a shooter teljesítményével.

Apex Legends - októberben jön a harmadik szezon

A Respawn Entertainment egyelőre komolyabb részletek nélkül, de megerősítette, hogy október 1-jén rajtol el az Apex Legends harmadik szezonja, amiben bemutatkozik a játék új hőse, Crypto.

Apex Legends - ismerd meg Wraith múltját!

A mai napon rajtol el az Apex Legends következő eseménye, a Voidwalker, aminek a középpontjában ezúttal Wraith és az ő múltja áll. Az eseményt a Wattsonnal indított Stories from the Outlands második része vezeti fel.

Apex Legends - új hős és fegyver szivárgott ki

Akik szorosabban követik az Apex Legends híreit, azok nem fognak meglepődni Crypto érkezésén. Most azonban valódi képeket láthatunk a hősről, at új stukkerről és az ősszel rajtoló különleges eseményről.