Apex Legends PC, PS4, XBOXONE

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
Típus:

Apex Legends - ébredeznek a magányos farkasok

Elindult az Iron Crown Collection event, mely során nem csak új skineket kapunk, hanem a játékosoknak a csapatukat hátrahagyva lehetőségük lesz kipróbálni magukat a csatamezőn egyes-egyedül is.

Apex Legends - egyedül is harcba szállhatunk majd

A jövő héten kezdődő Iron Crown Collection esemény keretei között egyedül is próbára tehetjük majd magunkat az Apex Legends küzdelmeiben. A játékmód ennek megfelelően csak limitált ideig lesz elérhető.

Apex Legends - konzolon csakis kontrollerrel

A Respawn minden tekintetben igyekszik elérni azt, hogy az Apex Legends csataterén mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a győzelemért. Épp ezért hamarosan lecsapnak a konzolokon egérrel és billentyűzettel játszókra.

Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben

A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Apex Legends - hamarosan indul a második szezon

Jövő héten elrajtol az Apex Legends második szezonja, ami rengeteg újdonságot hoz magával. A Respawn Entertainment végre néhány változtatást eszközölt a játék egyetlen térképén, de kapunk egy új hőst és egy vadonatúj fegyvert is.

Repülő bestiák az Apex Legends egén

Közeleg az Apex Legends második szezonja, erre felkészülve pedig szárnyas dinószerű lények, úgynevezett Flyerek lepték el Kings Canyon égboltját. Milyen szerepük lehet majd a jövőben?

E3 2019: Apex Legends - bemutatkozott az új hős

Az EA Playen bemutatkozott az Apex Legends második szezonja, a Battle Charge, ami július elején rajtol majd el. Új fegyvert és hőst kapunk, de a teljesen új térképre még mindig várnia kell a rajongóknak.

E3 2019: Itt nézd vissza az EA livestreamjét!

Ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattuk, az Electronic Arts egy saját bulit tart az E3 előtt EA Play címmel. Idén változik az egész, csupán egy livestreamet kapunk, melyben egymás után mutatják be a játékaikat.

Apex Legends - zsugorodnak a bevételek

Ráadásul eléggé erőteljes tempóban, és immár második hónapja. A kezdeti lelkesedés után nehéz helyzetbe kerülhet a játék a közeljövőben, ám úgy néz ki, hogy az EA-nek azért van még pár trükk a tarsolyában.