Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.

Egy hét alatt közel 5 millió dollárt keresett a mobilos Apex Legends

A Respawn mobilra is ráigazította free-to-play battle royale-ját, ami a múlt héten globálisan is elérhetővé vált. A Sensor Tower adatai alapján nem is bizonyul rossz befektetésnek.

Exkluzív hőssel startolt el az Apex Legends Mobile

Tegnap óta már globálisan is játszható az Apex Legends Mobile. A mobilokra szabott változat ugyan különálló a PC-s vagy konzolos testvérektől, de cserébe exkluzív tartalmak is vannak benne: mint például az egyik kezdőhős.

Az Electronic Arts forgalmát nagyrészt már a live service-játékok teszik ki

Az Electronic Arts pénzügyi jelentése is befutott, amely több érdekességet is tartogatott. A kiadó forgalmának jelentős részét már a live service-játékok teszik ki, az egyik legnagyobb húzónév pedig az Apex Legends természetesen.

Napra pontos dátumot kapott az Apex Legends mobilos kiadása

Örülhetnek a mobilos Apex Legendsre várakozó játékosok, az anyag megjelenése ugyanis közelebb van, mint gondolnák! A Respawn az imént megerősítette a napra pontos dátumot.

Még ebben a hónapban elrajtol a mobilos Apex Legends

A Respawn Entertainment megerősítette, hogy még ebben a hónapban elrajtol az Apex Legends mobilos változata, amely a már jól ismert alapok mellett exkluzív tartalmakkal is várja a játékosokat.

Így harcol Newcastle, az Apex Legends legújabb hőse

Hamarosan kezdetét veszi az Apex Legends legfrissebb szezonja, amely a számos újdonság és változtatás mellett egy új hőst is hoz magával. Ismerjük meg jobban Newcastle történetét!

Bemutatkozott az Apex Legends következő játszható hőse

A korábbi szivárgások után hivatalosan is bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, Newcastle, aki a lore szerint minden bizonnyal Bangalore elveszettnek hitt testvéreként csatlakozik a csapathoz.

Ma befut az Apex Legends next-gen változata

A Respawn Entertainment ma indítja útjára az Apex Legends legújabb eseményét, ám ezzel egy időben a battle royale újgenerációs verziói is megjelennek – mától Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megszépülve lesz játszható a játék.

Lebuktak az Apex Legends várható újdonságai

Egy hatalmas szivárgásnak köszönhetően idő előtt lelepleződtek az Apex Legends várható újdonságai. A Redditre felkerült anyagok szerint kilenc új hős, fegyverek, képességek és helyszínek várhatóak majd a jövőben.

A nyáron startol el teljesen az Apex Legends Mobile

Az Apex Legends Mobile már megkezdte a korlátozott hozzáférésű tesztjét, de a korai változatot hamarosan világszerte is elérhetővé teszi a Respawn. Emellett az is kiderült, hogy a teljes megjelenésre a nyáron számíthatunk.