Apex Legends PC, PS4, XBOXONE

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
Típus:

Valaki valódi battle royale-mérkőzést szervez

Három nap, száz játékos, egy privát sziget és egy nagy adag pénznyeremény. Nem egy nyári blockbuster történetéről van szó, hanem egy valódi eseményről, ami egy unatkozó milliárdos fejéből pattant ki.

Apex Legends - jön a büntetés a korai lelépőknek

Hatalmas frissítést kapott a napokban az Apex Legends az 1.1.-es update során, melyben a rengeteg új opció közt néhány érdekesség is felütötte a fejét. Ilyen például a véletlenül aktivált büntetés, mely a meccset idő előtt elhagyókat sújtja.

Apex Legends - újabb hősről árulkodnak a nyomok

A nyomok, melyeket a Sony hagyott hátra a játék hivatalos leírásában a PlayStation Store felületén. Ezek szerint a napokban elrajtolt első szezonban Octane mellett egy másik új karakter is befuthat.

Apex Legends - az összeomlás a múlté

Sűrű hetet tudhat maga mögött az Apex Legends; az elmúlt napokban végre bemutatkozott az új karakter, Octane és elrajtolt a Battle Pass is. Emellett természetesen a technológiai háttérről sem feledkeztek meg a fejlesztők.

Apex Legends - ma indul az első szezon

A Respawn Entertainment a játék hivatalos oldalán és Twitter-oldalán megerősítette, hogy a mai napon rajtol el a játék első szezonja, a Wild Frontier. Ezzel együtt érkezik a korábban már beharangozott, a Fortnite mintájára felépülő Battle Pass is.

Apex Legends - ismét lecsaptak az adatbányászok

És ezúttal az új fegyverek és új játékmód helyett nyolc vadonatúj karakterről rántották le a leplet. Ráadásul nem csak a nevükre, hanem a concept artjaikra és az ikonjaikra is sikeresen rábukkantak a bányászok.

Apex Legends - jöhetnek az NPC-k?

Legalábbis minden jel erre utal, ugyanis az adatbányászok egészen konkrét bizonyítékokat találtak a két vadonatúj fegyver, illetve egy titokzatos éjszakai játékmód mellett az NPC-k érkezésére is.

Apex Legends - jövő héten jön a Battle Pass?

Pár napja már benne vagyunk a márciusban, az Apex Legends korábban kiadott ütemterve szerint ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik a játék első új hőse és a korábban beharangozott, Fortnite-tól kölcsönvett Battle Pass is.

Apex Legends - már az 50 millión is túl

Újabb rekordhoz érkezett a roppant népszerűségnek örvendő battle royale-shooter, mely immár több mint 50 millió játékossal rendelkezik! Az örömteli bejelentéshez Zampella csapata egy ünnepi videóval is készült.

Már egy éve kiszivárgott az Apex Legends térképe

Az Apex Legends bármiféle előzetes bejelentés nélkül jelent meg, s egyből le is tarolta a battle royale-piacot. A játék térképe azonban már lassan egy éve kiszivárgott - csak éppen senki nem volt kíváncsi rá.