Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.

Valami készül a Titanfall háza táján

A játékot készítő Respawn a legutóbbi Apex Legends frissítés leírásában egy érdekes nyomot hagyott, ami egyből spekulációra késztette a Titanfall-rajongókat.

Az Apex Legends több, mint 2000 csalót takarít el a következő eseményére készülve

Az Apex Legends fejlesztője, a Respawn több, mint 2000 csaló fiókot tilt le, miközben gőzerővel készül a jövő heti Harbingers Collection Eventre.

Az EA fejese szerint nagyon izgalmas projektek készülnek a Respawnnál

Andrew Wilson szerint izgalmas, bejelentés előtt álló projektekre utalt egy konferencián, és elismerte, hogy nagyon jó üzletet csináltak a Respawn Entertaiment felvásárlásával 2017-ben.

Szaúd-Arábia már majdnem az EA 10 százalékát birtokolja

Az arab ország nemrégiben megduplázta részesedését az Electronic Artsban, így már a vállalat részvényeinek majdnem 10 százalékát birtokolja, de más kiadókban is van érdekeltsége.

Hamarosan indul az Apex Legends következő szezonja

...ez pedig egyben azt is jelenti, hogy pályára lép Ballistic, a Thunderdome Games egykori bajnoka. Az új szezonban átalakul a pálya is, ráadásul egy új fejlődési rendszert is kapunk.

A Respawn vezérigazgatója örülne, ha megvalósulna a Titanfall 3

A Respawn vezérigazgatója, Vince Zampella elárulta, hogy "szívesen látna" egy harmadik Titanfall-játékot, de szerinte még nem állnak rá készen.

Hamarosan érkezik az Apex Legends 17. szezonja

Az Electronic Arts bejelentette az Apex Legends 17. évadának a részleteit, pont időben a jövő havi megjelenés előtt.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Új stúdiót nyit a Respawn Entertainment

A wisconsini stúdió feladat az Apex Legends fejlesztése lesz, a stúdió élére pedig egy iparági veteránt állítottak. A játék további tartalmait már ez a csapat fogja szállítani

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.