Apex Legends PC, PS4, XBOXONE

Online lövölde a Titanfall fejlesztőitől.
Típus:

Apex Legends - befutott az első frissítés

Valentin-napi cókmókot és egy csokornyi javítást hoz az Apex Legends első frissítése. Alig egy hetünk lesz az új kozmetikai cuccok beszerzésére, érdemes tehát sietni, ha nem akartok lemaradni róluk!

Apex Legends - túl a 25 millión is

Elképesztő héten van túl a múlt hétfőn megjelent Apex Legends. A Titanfall battle royale-mellékága a hét nap alatt több mint 25 millió játékost mozgatott meg, így a hétvégén az is előfordult, hogy egyszerre kétmillióan játszották a játékot.

Apex Legends - jöhetnek a szóló- és duómeccsek?

Hamar felfutott az Apex Legends, a komoly sikereknek hála pedig megjelentek a játék első adatbányászai. A fájlok közt keresgélve máris rábukkantak az egy- és kétszemélyes játékmódok nyomaira.

Apex Legends - tovább tart az iram

Az elmúlt napokban viszonylag nagy sajtóvisszhangot kapott, hogy az Apex Legends alig 24 órával a rajt után máris elérte a 2,5 millió játékost. Szép adat, de nem annyira, mint a 72. órában mért eredmények. Zampelláék túl a 10 millión!

Apex Legends - Twitchen már legyűrte a Fortnite-ot

Könnyen lehet, hogy hamarosan leül az Apex Legends körüli felhajtás, de jelenleg nagyon nagy az érdeklődés a Titanfall univerzumában játszódó battle royale-mellékszál iránt. És ez bizony a Twitchen is tetten érhető most már.

Apex Legends - nagyot ment a premier óta

Alig 48 óra leforgása alatt több mint 2,5 millió játékos volt kíváncsi az Apex Legendsre. Ezt az Electronic Arts vezére, Andrew Wilson jelentette be a befektetőknek tartott előadáson.

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.

Apex Legends - megvan az elsőéves ütemterv

Tegnap este elrajtolt a hétvégén még csak pletykált Apex Legends, a Titanfall univerzumában játszódó battle royale-mellékszál. A Respawn Entertainment és az EA hosszútávra tervez a játékkal, így az elsőéves ütemterv is befutott.

Már meg is érkezett az Apex Legends

Rögtön a tegnap esti leleplezés után elérhetővé vált a Titanfall fejlesztőinek legújabb játéka. A battle royale műfajában hódító Apex Legends free-to-play modellt használ, és rengeteget számít benne a csapatmunka.

Itt nézd vissza az Apex Legends leleplezését!

Úgy látszik, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és a Respawn Entertainment tényleg bemutatja a népszerű franchise battle royale-kiszerelését. A bejelentésre még a mai napon, egészen pontosan helyi idő szerint délután 5-től számíthattok.