Befutott a Far Cry: New Dawn launch trailere

  • Írta: szlav
  • 2019. február 14.
  • Videó
Link másolása
Holnap ismét visszatérünk Hope Countyba, előtte azonban van időnk ráhangolódni az őrületre még egy utolsó előzetessel. Aki pedig színtiszta játékmenetre vágyik, az belenézhet a New Dawn első 20 percébe is.

Hope County már a Far Cry 5-ben sem volt a legbarátságosabb hely, a New Dawn során azonban egy teljesen eszement, Mad Maxbe illő vidéket ismerhetünk meg. A Ubisoft még egy utolsó trailerrel készült a premierre. Íme:

Ha viszont még mindig vacilláltok a vásárlást illetően, és nem zavarnak a spoilerek, akkor nézzetek bele a játék első 20 percébe:

A Far Cry: New Dawn február 15-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

7.
7.
AmreyP
Az 5. rész legjobb dolga a helikopter volt,ugyanugy a legrosszabb hogy marha könnyü is lett vele a játék,mindenhova vele mentem és ha csak nem keleltt lopakodni kicsit simán mindent elintéztem vele,ezáltál nem volt nehézsége játéknak. Primal az viszont nagyon tetszett de 3/4 játéknak kivoltam maxolva szinte és semmi kihivás nem volt már,ezért töröltem
6.
6.
Vis Major
#5: Ez Cooper911-nek is érdemes elolvasnia nem csak neked linkelem;
http://www.gamechannel.hu/cikk/kifuto/far-cry-new-dawn

A primal-nak szerintem csak azért lett a neve Far Cry hogy könnyebben el tudják adni mert nem sok köze van hozzá szerintem. Ahogy az Origins és Odyssey-nek sincs semmi köze az AC játékokhoz. De ez csak egyéni véleményem. A GoW hiába lett egy teljesen más játék mint az elődei valahogy az mégis megőrizte azt az érzést hogy ez bizony ugyanúgy GoW.
5.
5.
godach
#4: A rózsaszín, langyi színkavalkád nekem sem adja, de pont a furcsaság tetszett benne valamiért.
A többihez nem tudok hozzászólni. Egyeseknek a Primal is csak átskinezett FC, mások szerint még minden AC az. (szerintem nem)
Változás esetén, lásd GoW, meg már nem is az a játék :/
4.
4.
Vis Major
#3: Kontkrétan az elsö 20perc alapján ez Far Cry 5 picit skinezve. Vagy milyen próbálkozásra gondolsz? Az 5-öt nagyon szerettem de azért én nem fogom mégegyszer "ugyanazt" kifizetni. (Mellékesen; SZÁMOMRA ez a sok langyi rózsaszín színkavalkád nekem sok)
3.
3.
godach
Szeretem ezeket a próbálkozásokat az ubinál. Nemrég fejeztem be a Blood Dragon, eszméletlen hangulatos volt, de mindegyik részről tudnék jót mondani, mondjuk a 4. És 5. Meg a Primal még ezút jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...