Elhagyta a Platinum Gamest a Bayonetta 2 atyja

  • Írta: szlav
  • 2019. február 15.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Tizenhárom év után távozott a Platinum Gamestől Yusuke Hashimoto, akit a Bayonetta producereként, illetve a Bayonetta 2 rendezőjeként ismerhetünk. Az irányváltásról Hashimoto egy Twitter-üzenetben mesélt.

Yusuke Hashimoto az utóbbi évtizedben komoly szerepet vállalt a PlatinumGames legnagyszerűbb játékai mellett, most azonban 13 év után elvált a japán vállalattól. Egyelőre nem tudjuk, hogy Hashimoto milyen ösvényen indul el ezután, de elolvashatjuk azt a Twitter-bejegyzését, amellyel a közönség előtt is nyilvánossá tette távozását.

"Ez a tweet egy kicsit személyesebb lesz a megszokottnál. Január 31-én töltöttem az utolsó napomat a Platinum Gamesnél. Az utóbbi 13 év emlékei, melyet a Bayonetta, Bayonetta 2 és a Star Fox Zero tehetséges fejlesztőivel tölthettem, egyszerűen felbecsülhetetlenek számomra. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki mellettem dolgozott, támogatott, vagy játszott a játékaimmal. Remélem, hogy a Platinumnál szerzett tapasztalataimat a jövőben is nagyszerű dolgokra fordíthatom. Még egyszer köszönöm mindenkinek - Yusuke."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...