Van még mit javítani a Jump Force-on

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A héten jelent meg a Bandai Namco mangaszériákon átívelő bunyós crossoverje, de az első tapasztalatok alapján kell még finomítani rajta. Az első patch telepítése után végre átugorhatjuk az átvezetőket és a töltési időkön is finomítanak.

A népszerű manga- és anime-hősöket felvonultató Jump Force a héten landolt a boltokban, s noha orbitális hibái nincsenek, néhány kényelmetlenség azért borzolja az idegeket. Ilyenek az átugorhatatlan átvezető jelenetek, amit a Bandai Namco ígérete szerint az első patch orvosol majd.

Az "elkövetkezendő napokban" élesedő tapasz továbbá javít a stabilitási gondokon, lerövidíti a betöltési időket, valamint számos más bugot is kigyomlál majd.

A PC-sek sem kaptak rendes portot, noha az anyag szépen fut, és még közepes gépen is simán hozza a 60 fps-t, a konzolos menüket nem sikerült kiigazítani, és még billentyűzettel játszva is a gamepadre utal folyton a játék. Reméljük, átalakításra kerül ez is, bár erről nem ejtett szót a kiadó.

1.
1.
AmreyP
Gondolom ez is olyan hogy mindegy milyen karakterrel vagy,van rugás,ütés,erös támadás+nagy támadás és szevasz talán kivégzös video ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...