Switch VR-bejelentést kapunk idén?

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 17.
  • Pletyka
Link másolása
Iparági pletykák szerint a Nintendo is saját VR-szemüveggel rukkol elő a Switch kiegészítőjeként. Ha minden igaz, a Labo-készletek részeként láthat napvilágot a papírkartonból készült cucc - a Google Cardboard mintájára.

Nintendo World Report bennfentes forrásai azt állítják, hogy a gyártó idén bejelenti a saját VR-megoldását a Nintendo Switchhez. A jelentés szerint egy maroknyi "tradicionális first-party játék" kaphat VR-támogatást a nem túl távoli jövőben.

A magazin úgy tudja, hogy az említett VR-kiegészítő nem egy különálló hardver lesz, hanem a Nintendo Labo-készletek részeként láthat napvilágot. Más szavakkal kimondottan hasonlít majd a Google Cardboardra, azaz egy kartonból álló vázba csúsztathatjuk bele a Switchet, amit aztán a fejünkre rögzíthetünk.

A vállalat régóta nem csinál titkot abból, hogy a virtuális valósággal kísérletezik. 2017-ben az akkori elnök, Tatsumi Kimishima árulta el, hogy a technológiát hozzáadják majd a konzolhoz, abban az esetben, ha megoldják, hogy "hosszú órákon át gond nélkül játszhassunk vele". Egy tavaly októberi interjúban a Nintendo amerikai részlegének vezetője, Reggie Fils-Aime is hasonlóan vélekedett.

6.
6.
zozo76hun
A felbontas iszonyu kicsi lesz, viszont az iranyitas legalabb normalisan kivitelezheto, leven ott a switch-nek a leszedheto kontrollere, vagy ott a pro kontroller. Szerintem nem lesz ez olyan rossz, nyilvan joval gyengebb lesz (felbontas, sebesseg, kenyelem) a PSVR/Oculus/Vive megoldasanal, de legalabb van.
5.
5.
Istenem meg mindig megy ez a laz, hogy valamivel tedd a telefont a szemed ele es huu a virtualis valosagban vagy!! Jeee!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...