Csúsznak a Ghost of a Tale konzolos verziói

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 17.
  • Csúszás
Link másolása
Habár februárra vártuk a sötét középkori egérkalandot, végül csak márciusban jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re a Ghost of a Tale, azaz pont egy évvel a PC-s premier után csaphatunk le rá.

SeithCG március 12-re tolta el a Ghost of a Tale konzolos verzióinak premierjét, azaz ebben a hónapban már hiába várunk a játékra. Vélhetően még egy kis plusz időre van szükség az élmény polírozásához, de ennyi még simán belefér, főleg, hogy egy évet vártak a PS4- és az Xbox One-tulajok az akció-RPG-re.

Az aranyos főszereplő ellenére a Ghost of a Tale nagyon is felnőtt anyag. A játék egy igazi harcolós-lopakodós cím, de a beszélőképességünket is latba vehetjük. Egy sötét fantasy világban járunk, ahol egy titokzatos kataklizma után feltámadtak a holtak. Mi Tilót, a bájos egeret irányítjuk, akivel a saját múltunk után kutatunk.

Íme, a legfrissebb előzetes:

9.
9.
PS4jacksony
Pont a napokban kezdtem el nyüstölni nagyon tetszik az egyedisége.
6.
6.
crytek
#5: Még nagyon az early access kezdetén lostprophet (magyarító nagymester) ráírt a srácra aki csinálja, hogy szívesen megcsinálná hozzá a magyar nyelvet.. Nem igen méltatta válaszra.. Gobdolom most hogy már konzolra is megjelenik nem kell mivel foglalkoznia talán újra rá lehet irni hátha..
5.
5.
szekeres91
#1 Kaphat magyar feliratot?
4.
4.
DarkLord
Én játszottam vele, mikor kijött nagyon jó pofa ez a kis egér és a játék is jó. A kinézete meg mesés tényleg. Ha nőnemű lennék tuti beleszeretnék a kis egér nézésébe annyira szépen tud nézni a játékban :D Ajánlom!
3.
3.
Stranger
#2: Ezért jó ha jön vmi konzolra, hírt kap. Egyébként baromi jól néz ki a konzolos verzió is, egyik legszebb játék a generációban.
2.
2.
Nem is hallottam erről a játékról eddig, de valami jópofa lopakodósnak néz ki. Azonnal vettem PC-re.
1.
1.
crytek
Remélem ezután már képes lesz válaszolni az usereknek és zöld utat kaphat a magyar nyelv is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...