Rainbow Six: Siege - ez vár ránk az idén

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 18.
  • Letöltés
Link másolása
Befutottak az ausztrálok és a negyedik éves tervek, illetve még egy történeti kisfilmet is kaptunk, szóval tényleg sűrű hétvégén van túl a Rainbow Six: Siege. Az alábbi cikkünkben összeszedtünk mindent, amit tudni és látni érdemes.

Elsőként a The Hammer and the Scalpel CGI-trailert érdemes megemlíteni, mely egy hivatalos rövidfilm, ami a koreai hacker Dokkaebi és a SAS kötelékét erősítő Thatcher háttérsztorijába és kapcsolatába ad némi betekintést:

A múlt héten már írtunk róla, hogy a Ubisoft leleplezte a két új operátort, akik az ausztrál különleges egység tagjai. A közel hatpercnyi játékmeneti videón ezúttal részletesen is megismerhetjük páros speciális felszereléseit és képességeit.

Végül pedig egy fejlesztői napló kíséretében befutott a játék negyedik évének részletes terve. Több régi pálya is komoly átalakításokat fog kapni, illetve az ausztrál egységek mellett igazán egzotikus operátorokra is számíthatunk, hiszen új karakterek fognak érkezni például Dániából, Indiából és Peruból is.

Ha pedig nincs kedved végignézni a videót, akkor érdemes az alábbi ábrára vetned egy pillantást, melyen a fejlesztők tömören összefoglalták a lényeget a játék 2019-es évét illetően. A Rainbow Six: Siege jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

24.
24.
Mr.Dead
#12: Nálunk öcsém vette meg anno vagy 2 éve, mondom csak belenézek már, első mecccsemen a csapatom agyonlőtt egyből merthogy kezdő vagyok :"D
Azóta se játszottam, és ahogy hallottam szinte mindig ezt csinálják az újakkal szóval felejtős
19.
19.
shooter1234
2-3 hónap kihagyás után mondom felnézek mi változott, első körben az egyik csapattárs a nyakamba robbantja a nitro cell -t, majd gyorsan kilép, nehogy reportolják. Azt hiszem egy ideig ismét nem fogom elindítani ezt a csodálatos felnőtteknek szóló taktikai fps -t.
17.
17.
JohnSpartan
Igen igen, sok gond van jelenleg a játékkal csak amiat mert a sok csöves nem tud játszani vele de szeretne így mindent hozzájuk igazítanak hogy ne sírjanak... De, jelenleg akkor is a leg realisztikusabb taktikai lövölde amit ki tudtak izzadni magukból az évek alatt.

Amugy valahol 900 óránál tartok Rankedben... :)
14.
14.
almaspite
#11: Nem mindenben, de igen nagy részben igazad van.
9.
9.
JohnSpartan
Én màr az eleje óta játszom a R6-al és sok mindenen ment kerszetül a játék de, még sosem láttam ilyen trágyának mint most... Elbaszták a célzást ugy ahogy van mint fegyeverek terén mint a használati tárgyak dobását hitbox-ról nem is beszèlve, egyre gagyibb karaktereket erőltetnek bele a játékba ugy hogy azt sem képesek felmérni hogy fog szuperálni éledben és akkor jön a NERF VAGY BOOST ( mintha csak az Overwatch-ot látnám), rengeteg kretén játszik vele akik azt hiszik ők a faszagyerekek azt megpusztúl az első 10 mp-ben aztán már jön a vote to kick mert nem szeret várakozni amíg te probálod menteni a menthetőt, casualt ne is indítsál ha csak nem akarod hogy kinyírjanak amiatt mert lelötted a társad elől az ellenfelet, szánalmasan szar a régió rendszer mert minden meccs alatt legalább 2 emebernek minimum100 feletti pingje van és azt aztán lőheted napestig hogy találjon, és még sok nyalángság amit nem említek mert Ady verses kötet kerekedne belőlle.

Amiért még játszok vele??? Csakis a barátok miatt és mert még tud újat mutani... amúgy màr valamelyik szemétdomb tetején ügetne.
8.
8.
almaspite
#6: Szerintem az ash, de ubi már megint tolja a majmot. Most kitalálták hogy el kellene venni az Acog-ot a támadóktól is. Nem volt elég védőktől most kisírták, hogy a másik féltől is. Glazel meg az a bajuk, hogy side pusher karakter, ők azonban egy igazi vérbeli orvlövészt szeretnének. Miért nem találnak ki egy másik karaktert, miért vannak hülyék uborkánál azokon a pályákon hogy akarsz orvlövészt játszani, amikor nem arra lettek kitalálva. Nem értem. Vicc.
7.
7.
almaspite
#1: Nem számít, ennek a játék is olyan gáz a kommunitije mint a lol-nak. Ha foglalkozol vele egy kicsit különösebb erőlködés nélkül befogod őket hozni.

A játék jó, de talán ha nem az ubi csinálná jobb lehetne. Mai napig vannak érdekes dolgok benne, hogy nem számolja a fej lövést. Op bastion-ra végre megtudták csinálni, ha lecsatlakozik a játék a szerverről újra fel csatlakozzon stb. Ez a bannolgatos rendszer is olyan mint ha friss diplomás programozó találta volna ki. Egy ember afkol mind a két csapatba rámegy 96 másodperc a bannolásra. Utána potato miatt még 3 perc loading screen, ha kidobják a gyereket semmi gond becsatlakozik megint egy és loading screen, illetve az is zavaró hogy a vote kick-hez 4 ember igenje kell.

Az már csak hab a tortán hogy a játék nem bünteti a kilépegető játékosokat Casualon. Oké mindig ezt olvasom "It is just a casual", de sülne le az ilyennek az arca, annyi számukra a játék hogy meghalnak és kilépnek. Utána nekünk loading screen. Az ellenség csapatjában volt nem gond, bedob a játék valami platost aki majd lehozza nekik játékot. Nálunk meg általában kilép az utolsó körben ne hogy véletlenül bedobjon hozzánk egy csapatársat és egyenlőek legyünk. Szóval ha nincsen hozzá barátaid akkor fájdalmas tudd lenni. Sokszor mi is vagyunk 4-en és arra szoktunk fogadni hogy vajon nyomorult lesz aki belép és általában 80%-ban igen. Bejön és rögtön visítozik a mikrofonba.

Arról nem is beszélve hogy a ubi balance rendszer úgy működik, mint a lol-ba. Amelyik karaktere sírók többet köpködnek azt fogják nerfelni. Ubi csak egy szervert tart fent az EU-ban minek több. Matchmaking "igazságos" itt is nagyon érdekesen dobálja össze az embereket rankeden is. Volt már olyan hogy besoroló meccseken kaptunk az ellenség csapatába platost és goldost is. Nem tudjuk megnézni semmi gond, r6 leaderboardra csak beírjuk a nevüket és kész. Sokszor elgondolkodtam hogy csak azért nem mutatja, hogy próbálja játék elhitetni, hogy semmi gond nincs a matchmaking-vel.
6.
6.
McDuff
Nerf. Nerf amit senki sem kért...ez vár ránk idén. Széjjel cseszik már a megszokott játékot, annyi operátor kiesett már nálam, de idén még több ki fog. Glaz lesz az élen.
Ezekkel az újakkal is már kezdenek átesni a ló túl oldalára, a védő még talán okké, de a támadó...már teszt szerveren széjjel fogják nerfelni azt is, kezdetnek egy sebzés csökkentést látok, aztán pedig a gadget darabszámát is megnyesik.
Arról már nem is beszélek, hogy mivel nem tudnak már mit kitalálni lassan olyan sci-fibe mennek már át, hogy akár féreglyuk generátort is dobálhatnának. Most komolyan eldob egy konzerv dobozt az meg beteríti az egész szobát, osztódik vagy mi a zsák?
5.
5.
jasonkrot
Ha lesz is r6siege2, az is bünteti majd a kezdőket. Elején voltak napok, amikor minden körben random headshotok öltek meg, minden egyes játékban.
De haverokkal felveszed a ritmust, megszereted, hogy nem mész és lősz call of duty van, hanem gondolkodni kell. Egy jó húzás elég, hogy egyedül megnyerd a kört 5 emberrel szemben. Persze meg kell tanulni lőni, a pályákat, a fegyvereket magukat, operátorokat, csapatmunkát, stb. De ettől olyan izgalmas. Anno én is úgy hallottam, hogy valami 10 évig tervezik fejleszteni a játékot, szóval van időd beleugrani.
Ha már elkezdted, vannak csatornák youtubeon, ahol vannak siege oktató videók, sok tricks and tips is van, emellett ha van egy haverod, simán összeállhattok. Vannak olyan operátorok is, amikkel leteszed a gadgetet, és akár meg is ölheted magad egyből, mert már megtetted a minimumot (pl.: Rook). Amíg a pályaismeret és a lövés nem megy elég jól használhatsz trap operátorokat, amikkel úgy tudsz ölni, hogy leteszed a csapdát, és vársz. A pályán sem kell futkározni, kezdőként lehetsz Anchor, aki az objektív körül várja, hogy megjelenjen az enemy, és véd, mintha egy bunkerbe ágyazta volna magát :D rengeteg lehetőség van ebben a játékban, rengeteg játékstílussal mennek az emberek. A lényeg, hogy elkezdd, de ne add fel a első hónapban, csak mert nehéz.
1.
1.
shatterhand
Ha tudom hogy nem engedik el a jatekot mar reg belevetettem volna magam. De mar 2eve ugy vagyok vele,hogy itt már esélyem sincs felvenni a ritmust, majd a 2.reszben.
Úgyhogy ez már kakukk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...