Megjelent a több zsánert is keverő Battlerite Royale

  • Írta: szlav
  • 2019. február 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Battlerite már önmagában is érdekes szerzet volt, a MOBA- és arénajátékokat keverő cím pedig most felöltötte a battle royale-köntöst is. Egy jókora frissítés kíséretében végre megjelent és ingyenessé vált a Battlerite Royale.

A mai naptól bárki ingyenesen hozzáférhet a Stunlock Studios legújabb játékához. Aki ismeri a Battlerite egyedi rendszerét, annak több-kevésbé ismerős lehet a Battlerite Royale is, hiszen a kompetitív arénajáték hősei több-kevesebb módosítással gyakorlatilag átköltöztek a népszerű battle royale zsánerbe. Az összeállítás pedig nem mindennapi: nem csupán egy újabb PUBG- vagy Fortnite-klónról van szó, hiszen itt merőben eltérő hősökkel, sokféle varázslattal, ráadásul izometrikus nézetben zajlik az akció.

A mai frissítés a korai játékosoknak is tartogat jó néhány finomságot. Három új hőssel bővül a hősök névsora: a szélvihart idéző Taya, a tengerek erejét megzabolázó Pearl és az időmágus Oldur is ellátogatnak Talo Islandre. És ha már a helyszínről van szó: a pálya is kibővült két újabb régióval.

A játékba bekerült a Fortnite kapcsán ismerősen csengő Battle Pass-rendszer is. Ennek ingyenes változatával megannyi kozmetikai cuccot oldhatunk fel, de csakúgy mint az Epic játékában, itt is lehetőségünk lesz átváltani Premiumra az igazán menő cuccok érdekében.

A Battlerite Royale kizárólag PC-n jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...