A Steam bezárta a filmes könyvtárát

  • Írta: szlav
  • 2019. február 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Tudtátok, hogy a Steamen is megvásárolhattátok a kedvenc filmjeiteket? Mi sem hibáztatunk érte, ha nem. A Valve videostreaming szolgáltatása olyannyira nem jött be, hogy a vállalat kukázta az egész rendszert.

A Steam egyik kevésbé látogatott zugában, az egész egyszerűen csak Steam Video névre keresztelt szekció alatt egy halom nagyszerű film és videó várta a platform felhasználóit. Néhány ingyenes darabot is találhattunk itt, de a Mad Max: A harag útja, vagy Az éhezők viadala is elérhető volt. Na de mikor halottatok arról, hogy bárki is a Steamen vásárolta volna meg a kedvenc akciófilmjét? Ha a válasz az, hogy soha, akkor nem vagytok egyedül - valószínűleg ezért is döntött úgy a Valve, hogy nem foglalkozik tovább ezzel az irányzattal. Így szól a Valve ezzel kapcsolatos közleménye:

"Az utóbbi néhány évben azon dolgoztunk, hogy a Steamet kiterjesszük a játékokon túl a szoftverek és az ingyenes, valamint fizetős videók világába is. Szemügyre vettük, hogy mi is érdekli igazából a felhasználóinkat, s világossá vált, hogy olyan tartalmakra kell koncentrálnunk, amelyek közvetlen, vagy közvetett formában kapcsolódnak a videojátékokhoz, vagy kiegészítést jelentenek a platformunkon elérhető játékokhoz."

"Az új irányvétel részeként a Video szekció mától visszavonult a Steam Store menüjéből. Arra számítunk, hogy a videós tartalmakat a hozzájuk tartozó játékokon, illetve szoftvereken keresztül, illetve azok oldalán, a keresőben, user tagekben, vagy ajánlásokban találhatjuk majd meg. A következő hetekben eltávolítunk több olyan videót, amelyek nem kapcsolódnak a játékokhoz, ezek megvásárlására pedig a későbbiekben nem lesz lehetőség. A korábban megvásárolt tartalmak a továbbiakban is elérhetőek maradnak."

4.
4.
Extol
Lehet hogy a felnőttfilmek irányába kellene menniük
2.
2.
hedzsooo
Én pl. a Mad Max FR-t megvettem náluk akciósan annó, potya áron, teljesen jól, kiváló minőségben nézhető Steamen. :)
1.
1.
Ooorky
Én online eddig csak a Star Wars Complete Collection-t vettem meg amikor 4(?) éve 80 Euróról véletlenül nem 60 Euróra hanem 60ft-ra árazták le Google Film-en pár órán át...
Netflix szerű szolgáltatók mellett nem látom értelmét bármit is megvenni manapság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...