Törölték a PS4-es Overkill's The Walking Deadet?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 21.
  • Pletyka
Link másolása
Az ág is húzza a svéd Starbreeze csapatát. Nem elég, hogy pocsékul fogyott PC-n az Overkill's The Walking Dead, de most úgy néz ki, hogy az elhalasztott konzolos változatokból sem lesz semmi. A kiadó cáfolta a hírt.

Az elmúlt időszak nem alakult valami fényesen a svéd Starbreeze számára. A tavaly év végén PC-re megjelent Overkill's The Walking Dead pocsék eladásokat produkált, közben pedig  a hatóságokkal is meggyűlt a baja a stúdiónak, miután kiderült, hogy bennfentes kereskedelemmel gyanúsították decemberben az egyik vezetőt. Az év elején aztán a stúdió jelezte, a játék konzolos verzióival sem tudnak időben előrukkolni, így annak megjelenését elhalasztják.

Nagyon úgy néz ki viszont, hogy PlayStation 4-en már nem is kerül sor a premierre. A Reddit egyik felhasználója ugyanis megosztott egy képmentést, amelyen jól látható, hogy kapott egy értesítőt a Sonytól, miszerint törölték előrendelését és visszafizették a pénzét. Később több hasonló esetről is beszámoltak a rajongók.

Az 505 Games a Twitteren reagált a történtekre és elmondták, a konzolos változatok nem kerültek a kukába, csak bizonytalan időre elhalasztották a megjelenést. Mint írják, amint lesznek új érdemi információik, jelentkeznek.

2.
2.
Ati1975
Azóta már cáfolták megjelenik mind 2 konzolra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...