Bejelentették a Starpoint Gemini 3-at

  • Írta: szlav
  • 2019. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Freelanceren nevelkedett űrcowboyok örülhetnek: a Little Green Men Games egy rövid előzetes kíséretében bejelentette, hogy még az idén piacra dobja a Starpoint Gemini-széria harmadik számozott epizódját.

Idén újra megzabolázhatjuk a nyílt űr veszélyeit a Starpoint Gemini 3-ban. Ha szerettétek anno a Wing Commander-szériát, vagy sokat repkedtetek a Freelancerben, akkor érdemes lesz a Little Green Men Games játékán is rajta tartani a szemeteket! A Starpoint Gemini történelmében most először találkozhattok majd 3D-s interaktív NPC-karakterekkel, de diskurálhattok majd a hajótok beépített mesterséges intelligenciájával is.

Tennivaló is akad majd bőven, a fejlesztők szerint ugyanis a megszokott harc, felfedezés és egyéb küldetések mellett egy halom űrállomás is feltérképezésre vár majd. Karrierünk során szintet léphetünk, fejleszthetjük a bárkánkat és ha úgy tartja kedvünk, akkor törvényen kívüliként is tengethetjük a napjainkat.


A Starpoint Gemini 3 2019 során fut be. A PC-s megjelenés garantált, konzolos változatról egyelőre nem kaptunk információt.
1.
1.
A Pulyka
A kepek kozul egyet sem nyit meg. Amugy jo lenne egy konzolos verzio is, nagyon keves az ilyen jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...