Devil May Cry 5 - nincs tervben több DLC

  • Írta: szlav
  • 2019. február 22.
  • Hír
Link másolása
A játék producere egy fontos részletről rántotta le a leplet Twitteren. A Devil May Cry 5 megjelenése után nem számíthatunk további DLC-tartalmakra, leszámítva a széria rajongóinak ismerős Bloody Palace arénáját.

Nincs már messze a Devil May Cry 5 premierje, és ha hihetünk a játék producerének, akkor egy teljesen kerek csomagot kapunk, a Capcom ugyanis nem készül megjelenés utáni DLC-tartalmakkal.

Matt Walker bejelentését Twitteren csíphették el a szemfülesek - Walker egyébként még a bejegyzésben hozzátette, hogy a széria közönségkedvence, a Bloody Palace valamelyest kivétel ez alól, hiszen az valamikor csak a megjelenés után csatlakozik a játékhoz egy teljesen ingyenes frissítés formájában.

Érdemes megemlíteni, hogy a játék direktora, Hidetaki Itsuno korábban megemlítette, hogy a jövőben akár több játszható karakter is csatlakozhat a Devil May Cry 5-höz DLC formájában, ez azonban csak azon múlik, hogy mekkora igény van rá a rajongók részéről.

A Devil May Cry 5 március 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, illetve PlayStation 4-re.

1.
1.
Onion
Nem baj. A játék megjelenése után, pár évvel kapunk egy special edition kiegészítő. Ahogy a többi dmc játéknál szokott lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...