Overwatch - új gyógyító hős a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 22.
  • Letöltés
Úgy látszik, hogy az Overwatch fejlesztői nagyon rákaptak Franciaország atmoszférájára, mert a pár napja elérhető párizsi pályát egy vadonatúj francia hős követi majd Jean-Baptiste Augustin személyében.

Ugyan egyelőre még alig csepegtettek róla némi információt, de úgy néz ki, hogy egy új healer tart az Overwatch csapatába, mint a játék 30. karaktere. A neve Jean-Baptiste Augustin, és egy „kiszivárgott” jelentés szerint a gonosz Talon seregéből dezertált, és jelenleg is próbál rejtőzködni állandóan felbukkanó üldözői elől.

Az előéletével kapcsolatban annyit tudhatunk, hogy ugyan francia vér csörgedezik az ereiben, de a hazája feltehetőleg Karib-tengeren található, amit nem is hazudtol meg, ugyanis oda van a kártyáért, és nem veti meg a rumot sem. Bár utóbbi tulajdonság meglehetősen fura, mivel a leírás nyelvezetéből úgy sejlik, hogy Jean-Baptiste nem is annyira hús-vér ember, inkább valamilyen robot. Akármi is az igazság, a következő hetek során biztosan átfogóbb képet kapunk majd az új jövevényről. Addig is íme, a hivatalos jelentés!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...