Left Alive - akció a frontvonal mögött

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 22.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix újabb 15 percnyi játékmenetet mutatott be a tavasszal érkező Front Mission-mellékágról, vagyis a Left Alive-ról, mely során belekóstolhatunk a játék fedezékrendszerébe és lopakodási lehetőségeibe.

Már csak pár hét, és mi is belevághatunk Mikhail, Olga és Leonid háborús kalandjait bemutató Left Alive-ba, mely során nem csak a fedezékek közt rohangálós tömör akció, hanem a taktikusabb lopakodás is kulcsfontosságú lesz a túlélés érdekében.

A Left Alive már február 28-án rajtol el PlayStation 4-en Japánban, ám a nemzetközi PS4-es és PC-s verzióra sem kell sokat várni, a jelenlegi tervek szerint ugyanis március 5-én már elérhető is lesz a játék.

12.
12.
kamgecam
#9: :D Szakadok! Értelek. A szomorú az hogy a mai egykaptafa játékok mellett az ember mégis kapkod az ilyen b kategóriás fapados de normális sztorival, valamiféle karakterekkel rendelkező taktikai lövöldék után, mert ritkák mint a fehér holló. Én x360, ps3 korszakban egy csomó ilyen fapados kultjáték van mint pl a Deadly Premonotion, Vanquish, Shadows of the Damned, Spec Ops stb. Szerettem ezeket mert ha fapadosak is voltak volt szívűk, ízűk, bűzük, nem voltak langyos, unalmas csili villi grindelős szarok mint a mai játékok többsége. Pár cég, játékfejlesztő stúdió, sony, nintendo ahol még várhat az ember valami kuriózumot. De tőlűk is egyre kevésbé. Mert mire van igény? Mikrotranzakciókkal, teletűzdelt grindelős haaaaaatalmas(an unaaaaalmas) open world játékokra. Hadd homokozanak a hülyegyerekek. Lehet hogy a gránát szebben robban, de úgye ott nem veszi el az energiát a sztori a világ és karakterépítés.
10.
10.
Onion
Inkább megvárom, milyen értékelést fog kapni a játék. Akkor eldöntöm meg veszem vagy nem.
9.
9.
shatterhand
#8: Megnéztem múltkor az egyik készítő videóját. 3masik japo meg közbe visitozott, meg ajuldozott olyan faék dolgokon,hogy egy gránát felrobban. Komolyan ps2 szinvonal volt.
Jobban jart volba mindenki ha ezt beültetik egy full front mission kotokre osztott strategiaba. Egy szavam nem lenne mert oda pont eleg lett volna.
8.
8.
kamgecam
#4: Azt nem mondanám de az biztos hogy a régi mgs hangulatát nagyon hoza. A játkmenet fapadosnak tűnik de maga a játék egyedinek tűnik nem ma divatos grindelős tucatszarnak. Ha sztori erős lesz tuti vétel. A kritikákat akikére adok viszont megvárom.Easy Allies, Skill Up, ACG, GamingBolt, Edge Magazin.
6.
6.
Tidus
Nekem már most sokkal jobban tetszik a képi világa mint a nyugati aaa shooterek...
4.
4.
shatterhand
#2: Konkrétan egy metal gear solid2 szarrá veri látványban
3.
3.
biohazard rex
2.
2.
BloodyDeath
Én tuti megveszem, de valami ódivatú a grafikája. Nyilván nem láttam még élőben a saját szemeimmel, de amit idáig mutogattak, az nagyon kevés a mai felhozatal mellett.
1.
1.
FreeKatana
Olyan semmilyen szegényke.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...