Warsaw - a lengyel felkelés nyomában

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj körökre osztott stratégiai játékot készít a Pixelated Milk stúdió, mely az RPG-s elemeknek sem lesz híján. Az alkotás során a szomorú véget ért 1944-es varsói felkelésben harcolhatunk a német megszállók ellen.

A játék bejelentése mellé pedig néhány képet és egy hangulatos előzetest is kaptunk, melyek alapján leginkább a Darkest Dungeon ugorhat be az embernek. Az ütközetek négy központi tulajdonság mentén alakulnak majd, mint az állóképesség, a pozíció, a lőszer és persze az, hogy milyen fegyvereket vagy képességeket vetünk be. Minden egyes karakter más és más speciális tulajdonságokkal fog rendelkezni, így alaposan meg kell majd fontolnunk, hogy mely küldetésekre milyen csapatot állítunk össze.

A Warsaw várhatóan még idén megérkezik PC-re és PlayStation 4-re, amit aztán később egy Nintendo Switch-átirat is követni fog. A pontos megjelenés napját ugyan nem tudni, de feltehetően már nincs olyan messze, mivel a játék a március 28-31. közt megrendezett PAX Easten már kipróbálható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...