Így harcol Baptiste, az Overwatch legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2019. február 27.
  • Hír
A Blizzard tegnap lerántotta a leplet az Overwatch 30. játszható karakteréről, illetve annak háttérsztorijáról, ezt követően pedig Baptiste el is látogatott a tesztszerverekre. Lássuk, hogy mit tesz az asztalra az új gyógyító!

Újabb gyógyító karakterrel bővül az Overwatch hőseinek tárháza! Tegnap már beszámoltunk Baptiste történetéről, ma azonban megtudhatjuk azt is, hogy milyen képességekkel érkezik majd a harcmezőre. Azóta ugyanis új frissítést kapott a játék tesztszervere, így sokan már most rátették a mancsukat. Így tett a Your Overwatch YouTube-csatorna is - nekik köszönhetjük a lent látható összefoglalót.

Baptiste egy hármas sorozatokat lövő gépfegyverrel érkezik, amely a látottak alapján egészen komoly sebzéssel bír, alternatív lövéseivel azonban gyógyítógránátokat lőhetünk a csapattársaink közé. Ha ez nem lenne elég, akkor a Regenerative Burst nevű képességgel a közelünkben lévő játékosokat is gyógyíthatjuk, az Immortality Field segítségével pedig megakadályozhatjuk barátaink halálát. Baptiste legerősebb képessége az Amplification Matrix lesz, amely egy átlátszó falat emel a hősünk elé. A falon átlőtt lövedékek ezután dupla sebzést okoznak, vagy kétszer olyan hatékonyan gyógyítanak.

A frissítéshez érkezett egy fejlesztői videó is, ahol jó szokásához híven Jeff Kaplan mesél az új hősről, illetve a korábban felvázolt képességekről. Érdemes ellátogatni az Overwatch hivatalos oldalára is, amely kiegészült Baptiste adataival.

19.
Nyarlako
#18: Amúgy régen ebben is minden jobb volt. Börsapkás hard gay és kék osztriga bár, most meg már lassan thaiföld lesz az egész világ ahol lutri mi van a bugyiban.
18.
Ooorky
#17: Persze, van aki komolyan gondolja, de azok inkább kurucinfón és társain vergődnek...
17.
B-Shaggy
#15: Ugyan már, ez nem nyavalygás. Megint, nem tudom miért én vagyok a sértődött :D Én csak írogatom a kommenteket, nem kell harapni.
#14: Persze, senki sem gondolja komolyan ezeket.
16.
SLi
#13: de persze nyugi, abszolút nincsenek becsavarodva, és abszolút nem megszállottak hogy mindenről ez jut eszükbe, egyszerűen nem tudják kikerülni mert beletolják a képükbe, mindenhova be erőltetik, áldozatok szegények :(
15.
zoli12i
#13: De miért kell nyavalyogni már megint ? Minden poszt alatt jössz és játszód a sértődöttet ?
Neked a való életben mondanak egy viccet és besértödsz és duzzogsz ?
14.
Ooorky
#13: Mi csak röhögtünk azon, hogy ki tud nagyobb hülyeséget írni, ti meg nyomjátok itt ezt a sértődött dumát...
13.
B-Shaggy
#12: Kijött egy video az új hős képességeiről, semmi többről. Minden komment a nemi identitásról szólt alatta. Ki is erőlteti ezt a témát?
12.
Raam989
#7: Szerintem meg úgy hívják ezt, hogy az embereknek tele a tökük az erőltetett PC-séggel.
11.
B-Shaggy
#10: ? Az összes komment közül tényleg pont az enyémre hivatkozva teszed fel ezt a kérdést? :D Nehogy öntudatra ébredj a végén.
10.
zoli12i
#8: Neked mindenen nyavalyogni kell ?
9.
zoli12i
#2: Nem semmi háttér történetet kapott szerencsétlen :D
8.
B-Shaggy
#7: Óvatosan még a végén SJW leszel!!!! :O
7.
silkgoat
Mindig meglep, hogy egyeseknek mindenrol a homoszexualitas jut az eszebe. :D
Az kiabal akinek a haza eg ugye :D
Odadobsz nekik egy fakockat es sikoltoznak, hogy jajj, fujj ez biztos meleg. Ezt hivjak wishfull thinkingnek :D
6.
TolokocsisIsBack
Nem sok ez az utility mennyiseg egy hosnek?
Btw, szerintem o egy apache helikopter.
4.
Nyarlako
#3: Na ez máris elöítélet, attól hogy valaki fekete máris kötelezö CIS meg binary gender valamint BBC sztereotípia?
3.
Ooorky
#1: Mivel egy afro-amerikai úriemberről van szó ezért természetesen hetero, sőt valódi nőfaló, mivel maszkulinitás a sötét bőrűek körében erény, nem "toxikusság".
Emellett legalább 3 diplomája van és önkéntes véradó.
2.
Nyarlako
#1: Ezzel a hajjal, szakállal meg festéssel? Mint a sütökemence.
A lore része lesz az is hogy a kicsi pénisze miatt soha nem mert nökhöz közeledni, de Soliderrel intim viszonyba kerültek, és egy a Kék osztriga bárban áttáncolt szenvedélyes éjszaka valamint az azt követö forró, homoszexuális aktus után rájött hogy nem kell nagy pénisz a teljes élethez ilyen seggel ami neki van.
1.
Raam989
Jó jó, de akkor ő most meleg, vagy nem? Ez az ami igazán fontos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...