Íme, a Games with Gold márciusi játékai

  • Írta: szlav
  • 2019. február 28.
  • Akció
Link másolása
Jön a tavasz, kivirágzik a kert, ezzel együtt pedig megérkeznek a növények legnagyobb ellenfelei, a zombik is! Emellett klónpáncélt is ölthetünk, vagy belebújhatunk a Metal Gear-széria Raidenjének bőrébe.

Márciusban is két jelengenerációs címmel és két klasszikussal jelentkezik az Xbox Games with Gold akciója. A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 a PopCap sikerjátékát egy nagyszerű lövölde köntösébe bújtatja, az Adventure Time: Pirate of the Enchiridion pedig kötelező kalandjáték lehet azok számára, akik kedvelik Jake és Finn kalandjait.

A korábbi generációkból is kapunk néhány remek címet - természetesen mindkettő játszható Xbox One-on a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. A Metal Gear Rising: Revengeance ugyan játékmenetét tekintve elüt a szokásos Metal Gear-játékoktól, cserébe viszont egy roppant egyedi harci mechanikával ellátott, kiváló hack 'n' slash címet kapunk. A sort a Star Wars: Republic Commando zárja, egyesen a LucasArts idejéből. Sokak kedvenc Star Wars-játéka ez, mégpedig nagyon jó okkal: egy klónkommandó-egység parancsnokaként vezethetjük győzelemre csapatunkat a klónháború idején.

11.
11.
kopic
10.
10.
supair
#9: Bizony....így az is eléri akinek speciel nincsen gamepass előfizetése.
Kopic ezen kár hőbölögni.
9.
9.
delphijos
#8: Bakker. Nem is vettem észre :) Mondjuk ettől függetlenül nincs minden tulajnak GP....
8.
8.
kopic
RC? Ez most komoly? Benne van a Game Passban...
7.
7.
pecek
Hát...sokat most se ér a kínálat, szokásokhoz híven. :D
6.
6.
delphijos
Na, akkor az RC-t megint végigtolom majd. A Jedi Academy egész vállalhatóan nézett ki. ( Persze a korához képest ). Jó volt nosztalgiázni.
5.
5.
godach
#2: Nekem mocsok mód tetszett, hogy darabokra kaszabolhattam mindenkit. Én bátran ajánlom, pedig a GoW nagyon felrakta nálam a mércét.
3.
3.
Bnecne
#1: Erre elég sokszor volt már példa.
Pl. A legutóbb Ps+ mellé járt a For Honor ami már járt GwG-hez Augusztusban
2.
2.
Yanez
A MGR az egyetlen hekkenszles amit máig bánok, hogy nem pótoltam. Ki tudja, lehet egyszer majd... pedig anno az egyik tag (névtelenség) nagyon ajánlotta.
1.
1.
CaesarJunior
Miért kell olyan játékokat berakni, ami benne van más kínálatban is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...