Így alakul a The Division 2 első éve

  • Írta: szlav
  • 2019. február 28.
  • Letöltés
A Ubisoft részletekbe menően mutatta be mindazt, amire várhatunk a The Division 2 első évében. Érkezik a szezonbérlet, új epizódok, specializációk egy nyolcfős raid és még sok egyéb nyalánkság.

Egy igen tartalmas videóval bővült a Ubisoft YouTube-csatornája: a háromperces klip során megtudhatunk mindent arról, hogy mi vár ránk Washingtonban az elkövetkezendő egy évben. Kezdjünk máris a szezonbérlettel, hiszen a fejlesztőcsapat már jó előre leszögezte: az első évben érkező tartalmi frissítéseket mindenki teljesen díjmentesen kapja meg. Mire jó tehát a season pass? A legelhivatottabb játékosok beruházhatnak rá, hogy a frissítéseket - legyen szó új küldetésekről vagy specializációkról - egy héttel korábban játszhassák, ezzel egy kevés előnyhöz jutva a többi játékos mellett.

Vegyük át tehát, hogy miként alakul az első év! A megjelenést követően egy új Stronghold, valamint egy nyolcfős Raid indítja a szezont. Nyáron, ősszel, valamint télen három új epizódot is kapunk - ezek sztoriküldetésekkel bővítik ki a The Division 2 történetét. Az epizódok mellett új PvE- és PvP-módokkal gazdagodik majd Washington, melyeket három újféle ügynökspecializációval próbálhatunk ki. Emellett pedig rengeteg új Assignment, Bounty-küldetés és sok testreszabási lehetőség vár majd ránk - úgy tűnik, valóban nem fogunk unatkozni.

A The Division 2 március 15-én rajtol PC-n, Xbox One-on, illetve PlayStation 4-en. A játék bétatesztjéről ebben a cikkünkben emlékeztünk meg.

14.
strangerthingsfan
#13: látom te vagy újabban az ügyeletes MindenSzar. Kellemetlen lehet.
13.
logic5
#1: Nem tetted jól, a beta alapján kuka! Pedig én tényleg akartam, hogy jó legyen, de nem sikerült nekik!
12.
mojohnny
#8: Igazán kedves Tőled, hogy ilyet kívánsz azoknak a játékosoknak, akik csak szeretnének jól szórakozni a pénzükért egy olyan játékkal, aminek a bétája is már kb. olyan stabil, mint amilyen az első rész most.
10.
Kawada
#8: Nem is értem miért készítenek horror filmeket, musical-eket, sport filmeket, , pszicho-trillereket miközben én nem szeretem. És mivel én nem szeretem, mindenki hülye akinek tetszik... Nem értem miért csapják be magukat, igazából nem is szeretik az embereket csak az agyukban lezajló folyamatok miatt hiszik azt hogy mégis... És a Föld is lapos.
9.
maros1977
#8: Szóval az a sok millió elő rendelő segget nyal szerinted? Miért is?Ja értem, mivel neked nem jött át a játék és így ez által mindenki más segget nyal. Szerintem kicsit túl személyes a véleményed!! Béke
8.
Blazkowicz
Nagyon durva, hogy így hagyjátok magatokat folyamatosan minden vacakkal átverni. Amíg a cég ilyen pofátlanul lenézi a vásárlóit és ti kedves vásárlók mégis megveszitek és szinte már "segget nyaltok", addig kívánom, hogy ha tartalmilag rendben is van a játék, de technikailag sose legyen, mert megédemli minden előrendelő, hogy a pénze árán tanuljon a hibáiból...
7.
NemecsekErno
#1: Az AC: Odyssey-nél is bizonyították, hogy komoly kiadó lett belőlük, akik odafigyelnek a játékosok tartalommal ellátására.

Örömmel látom, hogy nemcsak hogy megmaradtak ennél a hozzáállásnál, hanem még folytatják is a Division-ben.
Ráadásul a kezdeti félelmemmel ellentétben ez nem egy teljesen multi játék lesz, hanem meghagyják benne a sztorit és a single módot is.

Még a végén az Odyssey mellett ez lesz életem második Gold játéka megjelenéskor.
6.
mojohnny
#2: Az biztos, de nekem pont ez volt a meggyőző, hogy nem kell szezonbérletet vennem a játék mellé, mert ingyé adják majd a tartalmat. :) De remélem, hogy ez nem az a tartalom lesz, ami az alapjátékból kimaradt, mert nem volt rá idő megcsinálni...Mert akkor nem leszek annyira boldog. De azért az ingyen Wildlands jól jött. :)
3.
Spiderling
#2: A szezonbérlet itt nem nagyon van jelen, legalábbis tartalom tekintetében.

Az 1. rész instant vétel volt(2 nappal a megjelenés előtt), hát ez nem lesz még egyenlőre...
2.
maktub
#1: A szezonbérlet tartalma azért kissé soványnak tűnik az alapárához mérten.
1.
mojohnny
Pont ezért döntöttem úgy a tavalyi Ubisoft-os E3-as prezentáció alatt, hogy a Division 2 számomra első napos vétel lesz. Mondjon bárki bármit, de nekem ez a hozzáállás tetszik egy kiadó részéről, hogy igyekszik folyamatosan életben tartani a játékát. Persze az még a jövő zenéje, hogy tanultak-e az első rész borzasztó rajtjából és hogy milyen minőségben tudunk majd játszani az első percektől kezdve. Én már felültem a "hype vonatra". :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...